Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > Akadémiás karácsony a TigerGamingen

Pokeradmin
2015. dec. 7. 10:18

Akadémiás karácsony a TigerGamingen

Tovább a versenyre

marcsi2
Válasz Pokeradmin kommentjére
2015. dec. 18. 23:02

Sziasztok!

Ma regisztráltam a Pokerakadémián keresztül és be is fizettem. Tudok indulni ezen a versenyen? (Egyelőre még nem enged regisztrálni.)

Admin
Válasz Pokeradmin kommentjére
2015. dec. 19. 16:15

Ha megadod a Player ID-t és hogy melyik nap regisztáltál és fizettél be, akkor megnézzük a Pókerakadémia alá regisztrálódtál e be.

(Amennyiben nem töröltél cookiekat a böngészőben előfordulhat olyan, hogy nem a PókerAkadémia alá trackelődtél be, hiába kattintottál rá a pókerakadémiás linkre. )

L.T.
Válasz Admin kommentjére
2015. dec. 19. 19:15

Ha megadod a Player ID-t és hogy melyik nap regisztáltál és fizettél be, akkor megnézzük a Pókerakadémia alá regisztrálódtál e be.

(Amennyiben nem töröltél cookiekat a böngészőben előfordulhat olyan, hogy nem a PókerAkadémia alá trackelődtél be, hiába kattintottál rá a pókerakadémiás linkre. )

Én még csak beregisztráltam,meg tudjátok nézni nekem hogy sikerült e az akadémiás regisztrációm.
P ID:Tomlaw

Admin
Válasz L.T. kommentjére
2015. dec. 20. 19:32

Én még csak beregisztráltam,meg tudjátok nézni nekem hogy sikerült e az akadémiás regisztrációm.
P ID:Tomlaw

Látjuk már sikerült regisztrálni a versenyre. Azaz korrektül trackelve vagy a PókerAkadémia alá. Sok sikert!

Élő ügyfélszolgálat