én is így tudtam, errem hajdujan behúzott egyet ellenem.
hihetetlen.
csaló PS :)
végül hajdujan nyert, nagy gratula!!!
gg
Köszönöm a gratulációkat!
Ez egy szép este volt a számomra. Uborka kupa győzelem +egy Betsson Estoril live 3600$ package!
Majd kiugrom a bőrömből!
Ha bírnám az italt most leinnám magam!:)
Ez egy szép este volt a számomra. Uborka kupa győzelem +egy Betsson Estoril live 3600$ package!
Majd kiugrom a bőrömből!
Majd kiugrom a bőrömből!
szavazás megint
tegnap végül is 22 indulóval lezajlott a HU torna, tök jó volt, végül 3. lettem, csak hajdujan tudott megállítani, de neki beteg estéje volt, nem csoda hogy kikaptam :)
micsoda HOTRUN, grat. meg is lesem, hogy lehet kijutni portugáliába :)
ma este ugye PLO a PSOP-n, ha gondoljátok tarthatunk egyet szerdán, 3-5$-os "kistestvért", és akkor legalább elolvasom az omaha szabályait. :)
vagy jegelhetjük is a marháskodást, és majd folytatjuk mikor lement a hivatalos Akadémiás móka...
szavazzatok már erről is plíz, ma estig.
A legnagyobb máker pedig tegnap én voltam, 40 perc késéssel úgy értem oda, hogy az ellenfél sem jelent meg, ezért pakolgattuk a vakokat :D Amekkora HU fish vagyok, ez a harmadik hely nekem valami bámulatos eredmény, köszi a lehetőséget :)
jégretesszük
a szavazás végeredményeként PAUSE:
PLO tornát szerdán 3$ért 2
PLO tornát szerdán 5$ért 2
jegeljük ezt, amíg lemegy a PSOP 5
Hy, esetleg csinálhatnánk valami mikro ligát is monduk 1+0,10-es buy-innel a PSOP vége és az SCOOP kezdete közöt:) Lehetne benne mondjuk 2-7TD meg stb....
rendicsek, vége lesz és kitaláljuk
Ez jóóó,ha lesz ilyesmi alap, hogy ott vagyok:)
mondjuk szerintem inkább hold'em vagy omaha hi legyen