trotylion_tt-t nem látom az első versenyen, van valami infod Latabar?
Hát végülis 20kor átmegyek akkor hozzád, ha okés...és vagy lesz 3. tagunk, vagy nem...2 akadémiás reggel már érvényes csapatot alkotunk, ez a lényeg :D Ahogy néztem a 3 fős versenyeken mostanában 180-190 ponttal lehetett összesített versenyt nyerni...végülis nem lehetetlen :D
Hát végülis 20kor átmegyek akkor hozzád, ha okés...és vagy lesz 3. tagunk, vagy nem...2 akadémiás reggel már érvényes csapatot alkotunk, ez a lényeg :D Ahogy néztem a 3 fős versenyeken mostanában 180-190 ponttal lehetett összesített versenyt nyerni...végülis nem lehetetlen :D
Ajj..ezt el is felejtettem...akkor ez ennyi volt :( Már nincs is fent a csapatverseny bannerja...
Pontosan így szól:
"*Pontot csak annak a csapattagnak tudunk jóváírni, akinek a verseny kezdetéig (2015. április 26. 20:00-*ig) a csapat kapitánya elfogadta a nevezését a csapatba. A verseny kezdetét követően már nem fogadunk el módosítást a csapat összetételével kapcsolatban."
A verseny 21kor kezdődik nem 20kor, szóval igazából az időpont hibás, mint múlt héten az everestes versenynél is...átmegyek hozzád, ahogy látom még mindig egyedül vagy...veszíteni nem veszíthetünk... :)
Jaah, csak le van tiltva az átjelentkezés...akkor mégse :D :(
trotylion_tt-t nem látom az első versenyen, van valami infod Latabar?
kisegirke, torzon! 10 percet késni fogok, de jövök !
Rohadj meg, trotylion_tt! Mi a szarnak csinálsz csapatot, ha utána nem játszol?? Legalább jelezz, hogy ne várjunk rád feleslegesen! Kívánok neked hasonló bosszúságokat, hatványozva, kötsög!
Rohadj meg, trotylion_tt! Mi a szarnak csinálsz csapatot, ha utána nem játszol?? Legalább jelezz, hogy ne várjunk rád feleslegesen! Kívánok neked hasonló bosszúságokat, hatványozva, kötsög!
....