Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > burinho (05.15. vasárnap) Full Tilt versenyekből %-eladó...

burinho
Válasz Tir-X kommentjére
2011. máj. 16. 0:17

Ok, nem azért, csak csodálkoztam, meg engem is bántott a dolog, mert tényleg jól álltál. Mondom, így is Te vagy az egyetlen, akiből vettem valamit, és ITM ért :p Remélem sikerül felállni, hajrá!

45 call a gyereknek megint szép volt. Istenem, hogy milyen faszlámák vannak egy 30-as versenyen is, olyan mutatásokat láttam, miközben néztelek, hogy összefosom magam. Idióták, és persze esik neki a sor meg minden faszom :S

ha minden bukott partimat beillesztettem volna a nap folyamán, lehet csak ilyen meg hasonló partikkal lenne tele a topik...az elején minden kieső partimat beillesztettem... KK vs A5 (sor) QQ vs 87s (flopon SD+nyitott sor-> turnön meglett a sora...sorolhatnám... de ez van!!

Lehet csinálok jövőhétre is egy csomagot, még átgondolom...még egyszer bocsánat mindenkitől

burinho
Válasz burinho kommentjére
2011. máj. 16. 0:21

kiszámoltam: 11 verseny összesen 4 ITM( 43,79$+15,53$+24,85+53,30) =137,45$

Rockett->13,70$

ggabor1976-> 6,85$

Mobile80_>13,70$

illese->6,85$

dfecco23->6,85$

Tir-x->20,55$

FONTOS!!
majd írjátok meg kinek hova küldjem....habár mindenkinél felírtam milyen névről küldte, de ggabor1976 és Rockett egymás között intézte az utalást, nekik szól inkább ez a felhívás

rockett
2011. máj. 16. 0:30

kiszámoltam: 11 verseny összesen 4 ITM( 43,79$+15,53$+24,85+53,30) =137,45$

Rockett->13,70$

ggabor1976-> 6,85$

Mobile80_>13,70$

illese->6,85$

dfecco23->6,85$

Tir-x->20,55$

FONTOS!!
majd írjátok meg kinek hova küldjem....habár mindenkinél felírtam milyen névről küldte, de ggabor1976 és Rockett egymás között intézte az utalást, nekik szól inkább ez a felhívás

nekem mehet oda ahonnan küldtem (Und3rd0g TD, kiskutya) és gabornak is arra a nickre ami ugyanaz mint az akadémiás, mert azóta már regelt FTP-re:)
tehát ggabor1976 bokszoló avatarral

burinho
Válasz rockett kommentjére
2011. máj. 16. 0:33

nekem mehet oda ahonnan küldtem (Und3rd0g TD, kiskutya) és gabornak is arra a nickre ami ugyanaz mint az akadémiás, mert azóta már regelt FTP-re:)
tehát ggabor1976 bokszoló avatarral

oké!!!

akkor mindenkinek elküldöm még ma a dellát!!

Tir-X
2011. máj. 16. 0:37

Nekem Tir-X nickre jöhet, köszi! De sztem nem kell vele szenvedni most, menj, aludj csak, azt mondtad fáradt vagy. Ráér holnap is, nekem biztosan.
Bountyk amúgy nem voltak, vagy azt is beleszámoltad? Hasonló értékű csomagra lehet h legközelebb is igényt tartok majd megint :)

burinho
Válasz Tir-X kommentjére
2011. máj. 16. 0:42

Nekem Tir-X nickre jöhet, köszi! De sztem nem kell vele szenvedni most, menj, aludj csak, azt mondtad fáradt vagy. Ráér holnap is, nekem biztosan.
Bountyk amúgy nem voltak, vagy azt is beleszámoltad? Hasonló értékű csomagra lehet h legközelebb is igényt tartok majd megint :)

a KO díjakat nem számoltam bele, de nem tudom mennyi is pontosan...ha ezt hamarabb írod akkor utánanéztem volna....wáááááááááááááááááá most megint kezdem pofátlannak érzeni magam, mert most ez olyan mint ha csalni akarnék a kifizetésekkel...

elküldtem a pénzeket!!

Tir-X
2011. máj. 16. 0:55

No para, senki nem hiszi azt, hogy át akartál volna minket vágni azzal az 1-2 dolcsival. Elfelejtetted, ennyi :) Amúgy ha kapsz e-mailt a tourokról, abban lehet hogy benne van, legalábbis stars így nyomja.

És a kiesés miatt se parázz, mi százalékot vettünk belőled, ezzel vállaltuk a kockázatot. Majdnem egálra behoztad a sessiont, legközelebb meg nem lesz misclick, oszt' kész :) És Neked csapják az outokat :)

illese
Válasz Tir-X kommentjére
2011. máj. 16. 6:48

Köszi, megjött a pénz jó voltál. A misclick meg. Melyikünk nem gyújtott fel gyerekkorában áruházat.

ggabor1976
Válasz illese kommentjére
2011. máj. 16. 11:41

Köszi, én is megkaptam. Legközelebb is érdekelne hasonló arány, ha csinálsz még ilyet. Good luck!

Élő ügyfélszolgálat