Skype, kisegirke? Amúgy eddig 0, azaz nulla csapat regisztrált mind a 4 versenyre...ha bárkinél van 1 negyedik kiadó hely, szívesen átigazolok. Olyan vagyok mint Figo, nem vagyok hűséges a csapatomhoz, pénzért bármit. :D
Na jelentkeztem a Bigiboyhoz 4.-iknek.
Monkeyboy-ról nem tudok semmit, azért vettem be, mert láttam, hogy itt jelentkezett, de most nézem, hogy 19-e óta nem is járt az oldalon.
Először én is úgy terveztem, hogy majd holnap beugrok valahova, de amikor láttam, hogy 2-en jelentkeztetek, akkor döntöttem el, hogy indítok egy csapatot+valaki még jön hozzánk, de ahogy látod még nagyon kezdetleges ez. Mivel holnap lesz a verseny még van idő változtatásokra.
Skype-om nincs, ha gondolod még átjelentkezhetsz másik csapatba.
Monkeyboy-ról nem tudok semmit, azért vettem be, mert láttam, hogy itt jelentkezett, de most nézem, hogy 19-e óta nem is járt az oldalon.
Először én is úgy terveztem, hogy majd holnap beugrok valahova, de amikor láttam, hogy 2-en jelentkeztetek, akkor döntöttem el, hogy indítok egy csapatot+valaki még jön hozzánk, de ahogy látod még nagyon kezdetleges ez. Mivel holnap lesz a verseny még van idő változtatásokra.
Skype-om nincs, ha gondolod még átjelentkezhetsz másik csapatba.
3an már vagyunk . Megnyerjük azt a 3at és elég lesz :)
Szerzek egyet!
Itt vagyok, tudok menni a versenyre, melyikre regisztáljak?
Itt vagyok, tudok menni a versenyre, melyikre regisztáljak?
A csapatom nem indul, így ha valakiknél van egy kiadó hely szívesen csatlakoznék hozzájuk.
akadémiás regisztrációval csapatot keresek ha van még kiadó hely