valami elképesztően jó érzés volt 4.-nek kiesni 4 óra 20 perc játék után chip leaderből... 4 főnél a big chip leader azt játszotta hogy minden leosztás anyt allin, persze mindenki dobott mindig egyből.. nekem 20k-val volt több mint az utolsónak, aztán jött egy JJ, az agro szintén emel, de érdekes mód akkor csak pont miniraise, na mondom mi a fene, nehogymár pont most menjek magasabb pocketbe, hát JJ-t nemfogok eldobni 12bb-n, allin call, JJ vs A4s... flop Q-Q-2 turn érkezik a nut flush draw neki, river ász.
ty
Gratula a nyerteseknek!
Ez a végleges eredmény?
Akkor gondolom ellenőriztétek, hogy a nyertesek valóban a Pókerakadémián keresztül regisztráltak az Everestpokerre?
Köszi.
Üdv
Gratula a nyerteseknek!
Ez a végleges eredmény?
Akkor gondolom ellenőriztétek, hogy a nyertesek valóban a Pókerakadémián keresztül regisztráltak az Everestpokerre?
Köszi.
Üdv
Igazából tökmindegy, ugyanis ha teszem azt a 3 nyertesből kettőnek is rossz lenne a regje, még akkor se kapná meg a 4. és 5. helyezett, vagyis mi... már utánajártam..
Azt a választ kaptam, hogy 99% hogy jó az első 3 regje, de ha nem, akkor a robogó ára bekerül egy következő privát verseny nyereményalapjába.
Ennyi, kixoptunk.
Ezt már előre tudni lehetett. Most már nem is figyeltem, hogy írnak-e ilyet de már korábban is ez volt a gyakorlat.