Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > Intertops Grinder Szék Csapatverseny

ProfNorbert
Válasz mestibubu kommentjére
2015. márc. 22. 19:45

Megteltünk sajna! De a 19:00-ban állapodtunk meg.

Szia!
Nézem a csapatunkat, és az új tagnál kérdőjel van, hogy akadémiás-e a reg, ugye én biztos nem vagyok az...ő innét regelt tegnap vagy ma ? :)

hozzaszolo2
Válasz Gab0rG kommentjére
2015. márc. 22. 19:46

Akadémiás reggel sos csapatot keresek!

early_grave és én is csapatot keresünk meg te is, ez barátok közt is 3, ami pont egy csapat :). Gyertek a JustInTime csapatba.

Gab0rG
Válasz hozzaszolo2 kommentjére
2015. márc. 22. 19:48

early_grave és én is csapatot keresünk meg te is, ez barátok közt is 3, ami pont egy csapat :). Gyertek a JustInTime csapatba.

Ok, rendben!

Gab0rG
Válasz Pokeradmin kommentjére
2015. márc. 22. 19:51

Jelentkeztem, fogadj el!

Gab0rG
2015. márc. 22. 19:52

3. versenyre regelek, ok!?

hozzaszolo2
2015. márc. 22. 19:52

IMGyozo, küldd el ezen keresztül Intertops Poker letöltés és $1000 bónusz az Intertops-os BEJELENTKEZÉSI nevedet . Ott van pirossal, hogy add meg Intertops Poker nevedet.

szerk.: Elfogadtam mindkettőtöket, ok regelj a hármasra, én regisztrálok az elsőre...

hozzaszolo2
2015. márc. 22. 19:57

IMGyozo, küldd el ezen keresztül Intertops Poker letöltés és $1000 bónusz az Intertops-os BEJELENTKEZÉSI nevedet . Ott van pirossal, hogy add meg Intertops Poker nevedet.

szerk.: Elfogadtam mindkettőtöket, ok regelj a hármasra, én regisztrálok az elsőre...

Ok, a "papírok rendben vannak", remélem ti is regisztráltatok, most már csak a postást várjuk, hogy hozzák a széket :) . Még maradt is 2 percünk :).

DaDirk
2015. márc. 22. 20:09

Jól indul. Első handben AA vs QQ, dupla. :)

Gab0rG
2015. márc. 22. 20:13

Ok, a "papírok rendben vannak", remélem ti is regisztráltatok, most már csak a postást várjuk, hogy hozzák a széket :) . Még maradt is 2 percünk :).

Nem látlak az első versenyen, beregeltél?

IMGyozo
2015. márc. 22. 20:19

hozzaszolo én sem látlak az első versenyen...

Élő ügyfélszolgálat