Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > Intertops Grinder Szék Csapatverseny

BT86
Válasz Fiatal kommentjére
2015. márc. 10. 19:32

Egyetértek.Mondjuk véleményem szerint nem véletlen, hogy például a FTP-n/ PS-en szinte soha nem megy PA-s verseny.
Mert oda promók nélkül is regelnek.Kipróbáltam pár hálózatot, de sajnos "rajtuk" kívűl.Egyedül a micro tetszett, amíg a régi felület volt.

Megértem, hogy a nagyobb termeknek nem érné meg egy ilyen promóció. Egy ismeretlenebb terem esetén számottevő mennyiségű deposit fog érkezni egy ilyen promó során, illetve rake, ha meg is sikerül tartani pár grindert.
Reméljük ennél a teremnél nem lesznek problémák, és akkor egy szuper promó lesz!

Altos
Válasz Pokeradmin kommentjére
2015. márc. 11. 8:39

Porta78, chaab bevettelek beneteket a Trónok arca csapatba, de kérlek erősítsétek meg itt, hogy benne vagytok és indultok a versenyen.

Csuhi81
2015. márc. 11. 23:44

Nos. Kipróbáltam ezt a termet. Nem nyerte el ízlésemet.
0,5$ rebuyos turbó torna.
BI 0,5+0,1$ 500chip
Rebuy: 0,5+0,1 500 chip
Addon: 2,5+0,5$ 5000 chip
Rebuy 1 óra.
Addon értéke szünetben 6 BI-nért 3 BB.
Így a 20$ depositból 16,2 elment egyetlenegy 0,5$-os versenyre, ami azt jelenti, hogy ha 5. leszek 46ból, akkor pénzemnél vagyok...

Lejátszom ezt a grinderszékes promót, aztán kösz, de többet nem.

iKeksz
2015. márc. 11. 23:52

A verseny milyen kezdő stack-el és milyen vakemelkedéssel lesz lebonyolítva?

goce
2015. márc. 12. 2:54

vannak még megbízható csapatok, ahová lehet jelentkezni?

fejes1988
Válasz Csuhi81 kommentjére
2015. márc. 12. 10:28

Nos. Kipróbáltam ezt a termet. Nem nyerte el ízlésemet.
0,5$ rebuyos turbó torna.
BI 0,5+0,1$ 500chip
Rebuy: 0,5+0,1 500 chip
Addon: 2,5+0,5$ 5000 chip
Rebuy 1 óra.
Addon értéke szünetben 6 BI-nért 3 BB.
Így a 20$ depositból 16,2 elment egyetlenegy 0,5$-os versenyre, ami azt jelenti, hogy ha 5. leszek 46ból, akkor pénzemnél vagyok...

Lejátszom ezt a grinderszékes promót, aztán kösz, de többet nem.

Játszottál egy hyper mtt-t, amin nem sikerült pénzbe érni, ezért rohadjon meg ez a terem.

EUBANK
Válasz Fiatal kommentjére
2015. márc. 12. 10:41

Szvsz. a 888-al egy kategóriába raknám. Talán a 888 kezelhetőbb és igényesebb..

Ez jó erős kritika a 888-nak, ez a terem a jelenlegi ongame-el van egy szinten, a 888 messze az egyik legjobb terem a mostaniak között, persze tudjuk melyik a legjobb:-)

vargepard
Válasz EUBANK kommentjére
2015. márc. 12. 10:51

Minden Revolution teremmel van baj, kifizetés likviditás és egyéb téren, persze most majd betámad valaki mert ezt írom. De sajnos igaz több tucat Revolution terem nem tud vagy nem akar fizetni a felügyeleti szerv aki őket felügyeli haszontalan és semmire való. Ha baj van kifizetéssel akkor semmit nem tesznek, kb. mint az LGA. Szinte csak azt lehet olvasni nagyobb fórumokon, hogy nem biztonságos hálózat. A volt Revolution-Cake termek többsége becsődölt, és nem fizették ki a játékosokat. Persze ezt nem mondják, hogy gond van, sőt csőd előtti napon is fogadnak el befizetést, lásd Mambo, és a többi. Lehet cáfolni de felesleges, NEM MEGBÍZHATÓ hálózat.
Gondoljatok bele mennyi neve sincs terem ment csődbe amit az Akadémia nagy dirr el- dúrral beharangozott? Mindre azt írták, hogy megbízható, majd mikor baj lett gyorsan levették a termek listájárol, pl.jokerclick és hasonlók. Kicsit gondolkozzatok el ilyenkor, nem árt fenntartásokkal kezelni az ilyen termeket.

EUBANK
Válasz vargepard kommentjére
2015. márc. 12. 10:57

Minden Revolution teremmel van baj, kifizetés likviditás és egyéb téren, persze most majd betámad valaki mert ezt írom. De sajnos igaz több tucat Revolution terem nem tud vagy nem akar fizetni a felügyeleti szerv aki őket felügyeli haszontalan és semmire való. Ha baj van kifizetéssel akkor semmit nem tesznek, kb. mint az LGA. Szinte csak azt lehet olvasni nagyobb fórumokon, hogy nem biztonságos hálózat. A volt Revolution-Cake termek többsége becsődölt, és nem fizették ki a játékosokat. Persze ezt nem mondják, hogy gond van, sőt csőd előtti napon is fogadnak el befizetést, lásd Mambo, és a többi. Lehet cáfolni de felesleges, NEM MEGBÍZHATÓ hálózat.
Gondoljatok bele mennyi neve sincs terem ment csődbe amit az Akadémia nagy dirr el- dúrral beharangozott? Mindre azt írták, hogy megbízható, majd mikor baj lett gyorsan levették a termek listájárol, pl.jokerclick és hasonlók. Kicsit gondolkozzatok el ilyenkor, nem árt fenntartásokkal kezelni az ilyen termeket.

szóval te nem leszel egyik csapatban sem most?:-)

EUBANK
2015. márc. 12. 10:59

elég sokan nyomják ebben a teremben, volt valakinek kifizetési problémája?

Élő ügyfélszolgálat