Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > Mikulás napi tableteső a PKR termében

dfecco23
Válasz Pokeradmin kommentjére
2014. dec. 1. 1:00

Úgy hallottam korábban, hogy kis összegű deponal, es cashoutnal baszoga#@ak a penzt. Ez igy van meg mindig?

Csuhi81
2014. dec. 1. 17:48

Még mindig vonnak le pénzt.
15$ depo alatt 1$-t. 100 cashout alatt 2$-t.

3.4 PKR will impose processing fees on certain deposits into and withdrawals from your Account. Our minimum deposit requirement is $10 in any one transaction, however there is a deposit fee of $1 payable for any sum under $15 deposited to your Account in any single transaction following your first deposit. Such deposit fees will automatically be debited to your Account. There is also $2 processing fee for withdrawals from your Account of under $100 at one time, which will automatically be debited to your Account or deducted from the amount withdrawn. Withdrawals of $100 and over made at any one time incur no additional processing fees. We reserve the right to charge for courier fees, where you ask Us to send you a cheque or banker’s draft for any amount to be withdrawn. (Fees vary from country to country).

VTomi24
2014. dec. 2. 9:39

Ha nem fizetek be, csak küldetek rá pénzt úgy is indulhatok? Lehet egyáltalán küldeni pénzt játékosok közt? Iratokat nem kell feltölteni, mert azt nem hiszem, hogy adig elfogadják? :(

csicso9
2014. dec. 3. 9:24

Hova kell az useremet küldeni? Regeltem a terembe.

Admin
Válasz csicso9 kommentjére
2014. dec. 3. 11:41

Hova kell az useremet küldeni? Regeltem a terembe.

A PKR terembemutatóban az "Add meg a PKR Poker nevedet!"-re kattintva tudod hozzáadni a PKR felhasználóneved a Pókerakadémia profilodhoz. Az ellenőrzését követően emailben fogunk tájékoztatni.

csicso9
2014. dec. 3. 13:17

Köszi! Beirtam, de holnapra le eelenörzitek? Remélem tudok majd regelni a versenyre!

soso78
2014. dec. 3. 20:25

hy all.

a teremben lehet pénzt küldeni ? nem igazán találtam many transfert.

REZSO PRO 2
Válasz monsterszilard kommentjére
2014. dec. 3. 22:12

Nem tartom korrektnek hogy a régi regeket át lehet hozni hiába ha nem az akadémiáról regisztráltak!!! Ez az akadémiás regisztráltaknak -ev Nyilván az akadémiának +ev mindent megtenni mert ez után kapják a lecsot

joco11111
Válasz soso78 kommentjére
2014. dec. 3. 22:53

hy all.

a teremben lehet pénzt küldeni ? nem igazán találtam many transfert.

Nem lehet.

buktar
Válasz csicso9 kommentjére
2014. dec. 4. 11:57

Köszi! Beirtam, de holnapra le eelenörzitek? Remélem tudok majd regelni a versenyre!

Megy anélkül is.

Élő ügyfélszolgálat