Mikulási Tablet verseny
Az egy dolog, hogy $25 a minimum befizetés, gondoltam játszok majd egy kicsit és kiveszem. De, $185 a minimum kifizetés, ráadásul ebből $85 kezelési költség... Az asztalok ráadásul tök üresek.
Én próbálnék befizetni , de skrillnél csak forog egy karika , nettellernél azt írja hiba a befizetésnél , mastrecardnál meg ugyan az mint MBnél, vicc az egész ...
Havi 1 kifizetés ingyenes.
A rake követelmény nekünk is új, e kapcsán írtunk a managernek és próbálunk elérni valamit.
Szintén írtunk a befizetési probléma miatt.
Csak remélni tudjuk, hogy hétvégén is reagálni fognak. Tekintve, hogy eddig nagyon rugalmasak és segítőkészek voltak, bízunk benne, hogy most is sikerül mindenki elégedettségére megoldani a dolgokat.
Eddig amúgy csak 25-en regisztráltak a versenyre, azaz igencsak jó eséllyel lehet indulni a 10db egyenként $150 értékű tabletekért!
Szia R3dsnake!
Ha a player transfer menüpontban átküldesz 5 dollárt nekem a Juicyn, akkor mondjuk a Pokerstarsos accountomról visszaküldöm Neked az 5 dollárt, ha ez így jó Neked.
Így legalább kevesebb a gond a kivéttel. :)
Nem kötelező a depo?
Elég vicc ez az oldal a regisztrálás után a cashierben, nincs lehetőség depositra:-)) live chat offline
Na a harmadik bejelentkezésre behozta a deposit lehetőséget(már játszottam a hálozatba tudom hol van), már csak a tablet kell meg 185 dollárt összeszedni a kiutaláshoz:-)
Szia R3dsnake!
Ha a player transfer menüpontban átküldesz 5 dollárt nekem a Juicyn, akkor mondjuk a Pokerstarsos accountomról visszaküldöm Neked az 5 dollárt, ha ez így jó Neked.
Így legalább kevesebb a gond a kivéttel. :)
Nem kötelező a depo?
OK. Köszi az infót!