A Tiéd nincs meg, úgyhogy pls, forwardol még1szer! Thx,
O.
sziasztok:) azt hiszem jövök én is, bár biztos hogy nehéz mezőny lesz:D de a kupa érdekelne, pókerkupám még nem volt be kéne próbálnom:) a nickem : pokerrockett
viszont nem írtátok milyen meccsek lesznek :P mind NL holdem? én szívesen játszanék a sorozatban tripla cserélőst is legyen esélyem nyerni:D
Én is jövök, mert kell egy fish is:)
Dobtam e-mailt Orang3J3ws99-nek. I am in.
A fenti otletet pedig tamogatom, hogy meg izgalmasabb legyen. Lehetne mondjuk 7 NLH + 3 masik (Omaha, Stud + akar cserelgetos is).
Mit gondoltok?
Szerintem nem rossz 5let, de én személy szerint az első 10-et meghagynám tisztán NLHE-re, és majd a második sorozat előtt lehetne csinálni egy új felmérést és annak függvényében "dúsítani" a felhozatalt a többi műfajjal.
Szerintem nem rossz 5let, de én személy szerint az első 10-et meghagynám tisztán NLHE-re, és majd a második sorozat előtt lehetne csinálni egy új felmérést és annak függvényében "dúsítani" a felhozatalt a többi műfajjal.
Bizony. Azt sem tudom mi az a többi:)
Valamilyen ismeretlen okból kifolyólag nem tudom módosítani az első hsz-emet :(
Mind1 is, itt van az eddig nevezettek listája ,eddig 16 fő:
Krono ; CantusPutnok ; Orang3J3ws99 ; delfinkutya ; dfecco23 ;
Kubesz0607 ; cincinatus ; Alessio ; urbanpoet303 ; rockett ;
GreEko ; brainfuuck ; Sobi ; HakaAllBlack ; Jonas 77 ;
rogyion ;
Remélem lesznek még páran, a kérdőívet is 33 fő töltötte ki.
Fontos! Aki fent van a listán és még nem tette meg eddig, legyen kedves dobni egy PM-et Orang3J3ws99 kollégának egy privi email címmel. (Oda fog menni majd a jelszó, mivel az akadémián tilos a spam :D )
@Orange: Te meg ürítsd a postaládád please, megint be van telve :))
email címet elküldtem O.-nak de listán nem vagyok.Jelentkezem!
Üres a ládám már...
CantusPutnok és Kubesz0607 mail címeket pls...
Üdv,
O.
PS: sajna páran már visszajeleztetek, hogy nem jött át a mail, pedig elküldtétek...