a játékszabály...röviden vállalom:) az a lényeg hogy minél rosszabb legyen a kezetek, a 75432 a nuts. az ász magasnak számít! arra figyeljetek, hogy ne legyen sorotok flushötök, lehetőleg párotok sem, és minél kisebb legyen a kezetek. 3x cserélhetsz amennyit akarsz. Jah és ne induljatok olyan kézzel amiben 4-et 5-öt kell cserélni mert az szar:D amilyen lapokat megtartotok első csere előtt az lehetőleg 2-3-4-5-6-7-8 lapok közül legyen, és ne legyen túl sorhúzós.
Nah már túl sokat segítettem:D:D
Sor is rossz a végén! Általában nagyon fontos, hogy legyen nálatok 2 (a legjobb 8 kézben benn van), bár HU-ban ez lazább azért.
Sor is rossz a végén! Általában nagyon fontos, hogy legyen nálatok 2 (a legjobb 8 kézben benn van), bár HU-ban ez lazább azért.
haverom elvileg jelentkezik még gyorsba, plz nézzétek meg a felvételnél!
regeltem, bár még látni sem láttam ilyen játékot:)
írtam hogy a sor rossz:)
már 2 ellenfél, de a fejpénz és még én is bentvagyok:D szal próbálkozni még lehet:P
már 2 ellenfél, de a fejpénz és még én is bentvagyok:D szal próbálkozni még lehet:P
Mert PS BOT vagy, csak azért nem lehet ellened nyerni, nem más miatt :P
Giganagyot küzdöttem, néha mákolva, néha állítólag normálisan játszva de csak győzőtt a skill... (meg egy kicsit a wp is :D)
GG, jó meccs volt.