+1 a Júl. 9-10-re
A helyszín?
Sziasztok,
tehát a házikó: Két szoba, konyha-étkező, fürdőszoba, Wc, meg egy nagy,füves udvar.
Van két dupla ágy (abból az egyik az a ikeás galéria ágy vagy mi a fene). Ezentúl van négy szivacs, ami tökéletesen helyettesíti az ágyat:)
Hálózsák, ilyesmi az kellene. Ha valaki tud az hozzon matracot, vagy laticellt vagy ilyesmit, mert ha többen leszünk mint az adott lehetőségek, akkor is kell valami aludni. Ha sátor van jöhet az is. Ha megvan a létszám teszek javaslatot a kajára, piára, etc...
DK
ps.: A héten jó lenn rögzíteni ezeket a dolgokat, asszem
Szerintem a létszám már kb. fix - 9 fő.
Mindenki bólintott az időpontra aki korábban jelezte a részvételi szándékot.
Továbbá,
Emilben már megköszöntem a Pókerakadémiának a verseny szponzorálást, de itt is megteszem mert megérdemlik.
Köszönöm szépen a verseny díjazottjaként a felajánlott nyereményeket, rendben megkaptam, sőt nem csak a beígért sapkát, hanem pólót és kártyát is.
Sok sikert Akadémia, még igen sokáig!
PS:: Amennyiben az összetartáson összedobunk egy egyfordulós élőt, akkor arra felajánlom, a bontatlan pakli kártyát amit kaptam az Akadémiától.
Added verseny? Ott a helyem :))
Ha gondolod lehet csinálni egy skype sessiont a héten ahol megdumálhatjuk a részleteket. Mondjuk szerda késő este. Hm...?
Added verseny? Ott a helyem :))
Ha gondolod lehet csinálni egy skype sessiont a héten ahol megdumálhatjuk a részleteket. Mondjuk szerda késő este. Hm...?
okszi, szerda 21, skype?
Szerda 21 óra nekem jó a megbeszélésre.
Oks, nekem fel van véve mindenki skype-on. Mikortól érsz rá?
tudom jó időbe szólok, de lehet még csatlakozni?:) Előzőről lemaradtam, de most ahogy nézem időpont, helyszín is sokkal jobb lenne, sztem megoldható :)