Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > PA Open 2 - Mybet Csapatverseny

digolaci
Válasz Pokeradmin kommentjére
2014. dec. 22. 12:38

Ma, 08:31[RIGHT]#12[/RIGHT]
Admin : Megszeretném kérdezni, hogy miért nem lehet a mybet kliensben elérni a tegnapi versenyt? megnézném a végereményt.

ZsoleszAK47
Válasz Redmond100 kommentjére
2014. dec. 22. 12:55

Harmadik emberetek merre jár?

Live support mondta, hogy a rendszer erzekelte a regisztraciot, viszont a listan a csapatoknal nem rakta ki a 3. emberünk nevet

2. - 3. - 5. helyünk van egyébként

digolaci
2014. dec. 22. 13:06

A verseny után mikor megvannak a pontszámok a live support ne mondja meg,hogy a rendszer mit érzékelt meg mit nem ! Volt idő a versenyre regisztrálni. A verseny után ilyet már nem lehet csinálni, hogy hoppá , megvan :D Vagy ha így van akkor belelehet ....ni a verseny tisztaságába!!!

ptamas94
2014. dec. 22. 13:15

Egyetértek. Valóban eléggé szánalmas lenne, ha egy pirossal jelölt csapat, AHOL NINCS IS HARMADIK TAG, a verseny után valahogy mégis elfogadottnak számítana. Megvolt a verseny előtti regisztrációs szakasz, mindenre több hét volt, nehogy már utólag kitaláljátok, hogy majd pirossal van jelölve a félkész csapatotok, és még szeretnétek valamit? Ugyan már..

ZsoleszAK47
2014. dec. 22. 13:22

Annyit hozzátennék a dologhoz, hogy igaz hogy pár perccel, de akkor is a verseny előtt regisztráltunk. Utána nem is engedett volna a rendszer regisztrálni.

ptamas94
2014. dec. 22. 13:25

Laci nem arra a regisztrációra gondolt szerintem..

ZsoleszAK47
2014. dec. 22. 13:38

A csapatnak a regisztrációjára gondoltam szerintem

digolaci
2014. dec. 22. 13:47

Zsolesz AK47: nem a mybet kliensben kiírt verseny regisztrációjáról beszélek, bár szerintem ez egyértelmű, de leírom mégegyszer.
A csapatok nevezésére: Privát versenyek | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

Ugye mindenki látja ,hogy 13 csapat nevezett szabályosan, hiszen látja mindenki a zöld pipát. Arra szImageeretném felhívni a figyelmet, hogy a verseny után 1 nappal , találgatnom kell mi lesz a végeredmény. Többek között ezekért a hozzászolásokért :

Tegnap, 19:25[RIGHT]#5[/RIGHT]
petike7777
Image
Idegen

Csatlakozott2008. 08. 29.Hozzászólások2

[h=2]Image[/h][INDENT]Üdv mindenkinek. Nekem van csapatom (Tres Cerveza), de véletlenül a felhasználónevemet (dragon1977) adtam meg a nicknevem (Peti19770111) helyett. Remélem ez majd javítható lesz. Azért jelentkeztem a a #2-es versenyre. Írtam E-mail-t a support-nak, de még nem reagáltak. Nyugtasson meg valaki, hogy azért ha sikerül az első helyen végeznünk, akkor számíthatunk a nyereményre.

Ma, 09:21[RIGHT]#14[/RIGHT]
Altos
Image
Fanatikus tagImage

Csatlakozott2011. 03. 30.HelyBudapestHozzászólások333

[h=2]Image[/h][INDENT]"Giovanni84 nek miért nincs kiìrva a mybetes nick neve?"

Jó lenne tudni elindult-e egyáltalán a versenyen....[/INDENT]

Ma, 11:34[RIGHT]#17[/RIGHT]
Redmond100
Image
Lelkes újonc

Csatlakozott2009. 10. 30.HelyBudapestHozzászólások67

[h=2]Image[/h][INDENT]
Image ZsoleszAK47 eredeti hozzászólása Image
itt 230 ha nem csesztük el a regisztrációt

Harmadik emberetek merre jár?[/INDENT]

[/INDENT]

digolaci
Válasz ptamas94 kommentjére
2014. dec. 22. 13:52

A szabályos regisztráció szerintem 2012.12.21.-én 20:00 CET -ig tartott. Ha addig a rendszer nem hagyta jóvá és nem pipálta zöld színnel a csapatot akkor teljesem mindegy hány pontot ért el, mert a szabályok szerint kizárta magát a versenyből. Ennyi röviden a lényeg. Bízom benne ,hogy a Pokerakadémia is így látja. És itt a bibi!

digolaci
Válasz ptamas94 kommentjére
2014. dec. 22. 13:55

Biztosat senki nem mond erre és csak toljuk a hozzászólásokat. A végeredménytől függetlenül szeretném ha admin vagy aki felelős személy az oldalon , írna pár sort evvel kapcsolatban, mert egyre rosszab szájízzel olvassuk ezeket a sorokat.

Élő ügyfélszolgálat