buktar
Válasz Wildcatfish kommentjére
2014. nov. 23. 22:56
BT86
Válasz BrenDoN kommentjére
2014. nov. 24. 11:23
Mert mondjuk az Everest állja a beülőket :eek:
Nem találom azt a hozzászólást. Nagyon sokunknak voltak gondjai a teremmel. Erre írta Admin válaszként. A lényege az volt a beszélgetésnek, hogy inkább lenne kisebb a díjazás, de normális site-on. Mert így szabályosan -EV volt játszani rajta (max akkor nem ha 1-2 asztalozott vki és nem játszott közben máshol...).
Szvsz egy ilyen teremmel kapcsolatban állni, egy ilyen termet ajánlani is egy kicsit szégyen. Illetve számomra elég negatív az akadémiás termek megítélését illetően, ha ilyenek is szerepelnek közöttük.
Persze lehet, hogy csak naiv vagyok, de az meglepett, hogy már ennyire nem számít a presztízs.
Wildcatfish
Válasz BT86 kommentjére
2014. nov. 24. 12:06
Nem találom azt a hozzászólást. Nagyon sokunknak voltak gondjai a teremmel. Erre írta Admin válaszként. A lényege az volt a beszélgetésnek, hogy inkább lenne kisebb a díjazás, de normális site-on. Mert így szabályosan -EV volt játszani rajta (max akkor nem ha 1-2 asztalozott vki és nem játszott közben máshol...).
Szvsz egy ilyen teremmel kapcsolatban állni, egy ilyen termet ajánlani is egy kicsit szégyen. Illetve számomra elég negatív az akadémiás termek megítélését illetően, ha ilyenek is szerepelnek közöttük.
Persze lehet, hogy csak naiv vagyok, de az meglepett, hogy már ennyire nem számít a presztízs.
1500 euro aded 1$ verseny lehet a legfapadosabb teremben is elég nagy +EV, nem kell itt grindelni.
BT86
Válasz Wildcatfish kommentjére
2014. nov. 24. 13:58
1500 euro aded 1$ verseny lehet a legfapadosabb teremben is elég nagy +EV, nem kell itt grindelni.
Lehet, hogy "nem ment át" amire gondoltam :)
Nyilván +EV egy ilyen verseny.
Ezt a PSOP-ra írtam. Az masszív -EV volt, hogy 12 este menjen az a kliens, laggoljon a gép, meg kidobáljon, feleslegesen felidegeljen stb. A következő meg olyan teremben volt, ahová Skrill/Neteller-t nem is lehetett használni...
Ez 1 verseny esetén persze nem annyira zavaró.
De az annál inkább, hogy ennyi játékosnak vannak problémái a teremmel, mégis ott van az akadémiás termek között. Ahol az én meglátásom szerint csak problémamentes, megbízható termeknek kellene szerepelnie.
A másik dolog pedig, hogy ha ennek a teremnek ér ennyit egy ilyen promó, akkor nem hiszem, hogy más teremnek ne érne meg, még ha valamivel kevesebbet is. Ha belegondolsz, minimum 20-30$ avg befizetés ment mindenkitől (nem tudom mennyi a minimum be- és kiutalásnál, mert még maradt rajta egy minimális, így most nem depóztam), ami minimum $3k.
Véleményem szerint ezeknek presztízskérdésnek kéne lenni az Akadémiánál.
Palesz76
Válasz Pokeradmin kommentjére
2014. nov. 24. 14:43
Az akadémia nem Norbi Update, hogy csak kiválló dolgokat terjeszt.
Inkább Tesco , ahol ár-érték arányban eldöntöd mit szeretsz!
BrenDoN
Válasz BT86 kommentjére
2014. nov. 24. 14:56
Sajnos MINDEN iPokeres terem ilyen. Alapból Betfairen játszok, az még rosszabb.. PS-FTP sose ajánl fel semmit... 888-on volt egyszer PSOP, gondolom ők se szeretnek zsebbenyúlni és akkor van még Ongame-Microgaming és PKR. Ongamet alapból mindenki fikázza, pedig szerintem teljesen rendben van. Microgaminges terem csak pooled racet ajánl, PKR pedig no comment. Sajnos be kell látni, hogy egyedül az iPokeres termek hajlandóak normális promókat ajánlani (talán ezzel balanszálva a minősíthetetlen szoftvert). Amúgy elvileg lesz még több teremben is PA Openes promó, szerintem örülnünk kell mindegyiknek, akármilyenek is a körülmények.
BT86
Válasz BrenDoN kommentjére
2014. nov. 24. 15:18
Sajnos MINDEN iPokeres terem ilyen. Alapból Betfairen játszok, az még rosszabb.. PS-FTP sose ajánl fel semmit... 888-on volt egyszer PSOP, gondolom ők se szeretnek zsebbenyúlni és akkor van még Ongame-Microgaming és PKR. Ongamet alapból mindenki fikázza, pedig szerintem teljesen rendben van. Microgaminges terem csak pooled racet ajánl, PKR pedig no comment. Sajnos be kell látni, hogy egyedül az iPokeres termek hajlandóak normális promókat ajánlani (talán ezzel balanszálva a minősíthetetlen szoftvert). Amúgy elvileg lesz még több teremben is PA Openes promó, szerintem örülnünk kell mindegyiknek, akármilyenek is a körülmények.
Igazad van. Bár azt nem tudom, hogy egy ilyen élőverseny partnersége mennyit érhet, illetve mekkora piár értékkel bírhat a teremnek. De azért sok kisebb teremnek megérhet minimum $3k+ befizetést + új játékosokat.
De ez a terem akkor is ipoker termek legalja (Betfaieren nem játszottam :D ). Egyik kliens sem fogta meg ennyire a gépet, és igaz csak 2 vagy 3 teremben játszottam nagyobb mennyiséget, de ott közel sem volt ennyi problémám a szoftver miatt.
Persze leszámítva a múltkori 2 hetes szarakodásukat, de az a hiba meg sok skinnél volt.
BT86
Válasz Palesz76 kommentjére
2014. nov. 24. 15:25
Az akadémia nem Norbi Update, hogy csak kiválló dolgokat terjeszt.
Inkább Tesco , ahol ár-érték arányban eldöntöd mit szeretsz!
Nézhetjük így is. De úgy is, hogy van olyan affiliate oldal, ahol még egyszer sem volt hasonló problémám, és szinte biztos vagyok benne, hogy ilyen termekkel nem is maradnának üzleti kapcsolatban.
Ezért írtam, hogy az Akadémiának szerintem ennek presztízskérdésnek kéne lennie.
Arról nem is beszélve, hogy az ajánlott termek között már volt pár amelyik "nem szeretett fizetni"... (ha ezek megoldódtak, csak lemaradtam róla, akkor sorry)
Ehhez képest volt már ahol mondták, hogy garanciát vállalnak a kifizetésekre.