Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > PA Open csapatverseny #3 infók a LastMinute csapat részére

RegGeri
2016. okt. 20. 16:18

PA Open csapatverseny #3 infók a LastMinute csapat részére

Az alábbiak jutottak most eszembe:

1. Ha másnak is különbözik az Intertops Screen name és az Account name, jelezzétek írásban a PA Admin-nak, hogy javíthassa.
2. VTomi24 (VTomi24) te légy szíves a #2-es versenyre nevezz.
3. 11john11 (acoustikhero) te légy szíves a #3-as versenyre nevezz.
4. Mindenkit kérek, miután a Screen nevet rendeztétek, nevezzetek be legkésőbb péntek estig a számotokra kijelölt versenyre!
5. Ha mégsem tudsz indulni vasárnap, mielőbb jelezd nekem, hogy tudjunk a helyedre keresni valakit.

Péntek este még írok egy update-et.
Irány Bécs, GL nekünk!

11john11
Válasz RegGeri kommentjére
2016. okt. 20. 16:40

Tudok indulni, a screen nevem rendben, regisztráltam a 3-ik versenyre. GL!

RegGeri
Válasz 11john11 kommentjére
2016. okt. 20. 19:52

Köszi szépen! Most ellenőriztem, és sajnos brokku is a 3. versenyre nevezett. Ha nem tudjuk felvenni vele a kapcsolatot, akkor majd téged kérlek meg, hogy regisztrálj át. Holnap estig hátha előkerül még, vagy netán ránéz a fórumra.

11john11
2016. okt. 20. 20:08

Részemről ok.

RegGeri
Válasz 11john11 kommentjére
2016. okt. 21. 14:08

Részemről ok.

Ma 18:00-ig várunk, ha brokku nem jelentkezik nálam, kiteszem a csapatból, és beveszünk mást helyette. Most éppen ott tartunk, hogy elérhetetlen csapattársunk már be van nevezve a 2. és 3. versenyre is, így átnevezéssel sem tudjuk kezelni a helyzetet. :confused:

Jelenleg VTomi24 a tartalékunk.

kircip
2016. okt. 21. 15:46

Köszi szépen! Most ellenőriztem, és sajnos brokku is a 3. versenyre nevezett. Ha nem tudjuk felvenni vele a kapcsolatot, akkor majd téged kérlek meg, hogy regisztrálj át. Holnap estig hátha előkerül még, vagy netán ránéz a fórumra.

Egyszer egy csapatverseny szervezésnél ugyanezt átéltem. Remélem minden rendben lesz.

RegGeri
Válasz kircip kommentjére
2016. okt. 21. 18:08

Szia VTomi24! Légy szíves a 2. versenyre nevezz.

Élő ügyfélszolgálat