Üdv a bajnokságban dzsairosz!
Ugye Te vagy rahan?
3 ból 2-szer te ejtettél ki
Üdv a bajnokságban dzsairosz!
Ugye Te vagy rahan?
kanrich_: be kellett volna tolnod preflop, sztem komoly hiba volt ott a slowplay
Túl sok pénz volt már a kasszában a stackedhez képest. Különösen egy versenyen ezt mielőbb be kell gyűjteni.
Na végre én is ott vagyok a döntő asztalon... :cool:
Üdv a bajnokságban!
Örülök, hogy elindultál! :D
Most egy kört sem sikerült túllépnem:
Dealerben ülök, kapok egy :As: :Ah: -t. dzsairosz (rahan) 2-vel előttem ül és emel 75-ig, mire én reraise 210-ig. dzsairosz 6-700-ig visszaemel. Kiváló!
Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy preflop all-in vigyem, de nem akartam eldobatni a határeset lapokat (QQ).
Flop: :8h: :Th: :Jc:
dzsairosz all-in én megadom.
dzsairosz shows: T8, turn: 8, river semleges.
Ez van, majd legközelebb!
kanrich_: be kellett volna tolnod preflop, sztem komoly hiba volt ott a slowplay
Túl sok pénz volt már a kasszában a stackedhez képest. Különösen egy versenyen ezt mielőbb be kell gyűjteni.
Grat mindenkinek! Grat ledermannak! Nagy volt a HU!
Ja-ja! Tényleg grt Lederman! Belefutottam az AK-idba, az elsőt még sikerült túlélni, a másodikat sajna nem. Ez van, majd legközelebb.
Ismét köszönöm mindenkinek, hogy ilyen színvonalas versenyt játszhattam/játszhattunk. Csak így tovább...