Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > Póker Akadémia Téli Bajnokság

buktar
Válasz Zoleee kommentjére
2008. jan. 13. 20:24

Üdv a bajnokságban dzsairosz!

Ugye Te vagy rahan?

buktar
Válasz Kepees kommentjére
2008. jan. 13. 20:27

3 ból 2-szer te ejtettél ki

Egyszer pedig én, ha jól tévedek.

kanrich_
Válasz buktar kommentjére
2008. jan. 13. 21:02

Üdv a bajnokságban dzsairosz!

Ugye Te vagy rahan?

Üdv a bajnokságban!

Örülök, hogy elindultál! :D

Most egy kört sem sikerült túllépnem:

Dealerben ülök, kapok egy :As: :Ah: -t. dzsairosz (rahan) 2-vel előttem ül és emel 75-ig, mire én reraise 210-ig. dzsairosz 6-700-ig visszaemel. Kiváló!
Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy preflop all-in vigyem, de nem akartam eldobatni a határeset lapokat (QQ).
Flop: :8h: :Th: :Jc:

dzsairosz all-in én megadom.
dzsairosz shows: T8, turn: 8, river semleges.

Ez van, majd legközelebb!

want2push
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. jan. 13. 21:55

kanrich_: be kellett volna tolnod preflop, sztem komoly hiba volt ott a slowplay

Túl sok pénz volt már a kasszában a stackedhez képest. Különösen egy versenyen ezt mielőbb be kell gyűjteni.

want2push
Válasz want2push kommentjére
2008. jan. 13. 21:58

Na végre én is ott vagyok a döntő asztalon... :cool:

dzsairosz
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. jan. 13. 22:18

Üdv a bajnokságban!

Örülök, hogy elindultál! :D

Most egy kört sem sikerült túllépnem:

Dealerben ülök, kapok egy :As: :Ah: -t. dzsairosz (rahan) 2-vel előttem ül és emel 75-ig, mire én reraise 210-ig. dzsairosz 6-700-ig visszaemel. Kiváló!
Egy pillanatra elgondolkodtam, hogy preflop all-in vigyem, de nem akartam eldobatni a határeset lapokat (QQ).
Flop: :8h: :Th: :Jc:

dzsairosz all-in én megadom.
dzsairosz shows: T8, turn: 8, river semleges.

Ez van, majd legközelebb!

Én is az AA slowplay áldozata lettem. Preflop csak megadtam Slash emelését Buttonon. Majd K63 flopon bet raise all-in után megnéztem a két 6-osát. Ezt már utána nem tudtam kiheverni.
Egyébként élvezetes a verseny nagyon. Igazán családiasra sikerült. :D

kanrich_
2008. jan. 13. 22:21

kanrich_: be kellett volna tolnod preflop, sztem komoly hiba volt ott a slowplay

Túl sok pénz volt már a kasszában a stackedhez képest. Különösen egy versenyen ezt mielőbb be kell gyűjteni.

Na, igen, lehet. Cash-game-ben ezt pozícióból biztosan így játszottam volna meg és biztosan insta-callolom a postflop all-int.

buktar
2008. jan. 13. 23:16

Egyetértek, legközelebb toljátok be preflop, csak ne ellenem! :D

Grat mindenkinek!

K2 forever!

Demiro
Válasz buktar kommentjére
2008. jan. 13. 23:20

Grat mindenkinek! Grat ledermannak! Nagy volt a HU!

bojanika
Válasz Demiro kommentjére
2008. jan. 13. 23:31

Ja-ja! Tényleg grt Lederman! Belefutottam az AK-idba, az elsőt még sikerült túlélni, a másodikat sajna nem. Ez van, majd legközelebb.
Ismét köszönöm mindenkinek, hogy ilyen színvonalas versenyt játszhattam/játszhattunk. Csak így tovább...

Élő ügyfélszolgálat