Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > Póker Akadémia Téli Bajnokság

Skiboy
Válasz buktar kommentjére
2008. jan. 2. 13:17

buktarob néven leszek, feltéve, hogy megérkezik a pénzem Skiboy-hoz! ;)

Mindenképp megoldjuk. :)

makkkiraly
Válasz Skiboy kommentjére
2008. jan. 2. 15:04

Sziasztok!

Gondoltam indulok én is ezen a bajnokságon, regisztráltam is az oldalon de kicsit elszúrtam mert ahogy látom átutalás csak akkor lehetséges ha a bankkártya a saját neveden van. Ez meg nálam nincs meg, mindig egy havert kérek meg, hogy töltsön fel nekem pénzt (kedves K&H nem engedélyezi az ilyesfajta tranzakciókat). Valahol az oldalon olvastam, hogy megoldható az, hogy valaki közületek át tudna küldeni pár dollárt. Ezt azonfelül, hogy megköszönném vissza is utalnám vagy pokerstars-on vagy everesten vagy pedig számlára. Attól függ, hogy hogy szeretné az aki segít rajtam.
Előre is köszönet.
Amúgy meg str8to8 néven leszek jelen holnap este ha minden jól megy.

medgypeti
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. jan. 2. 15:09

Skiboynak írj ezügyben ő mindent megold:)

Még csak 13-an vagyunk a holnapi versenyre, jó lenne azért, ha legalább egy 20an összejönnénk....

makkkiraly
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jan. 2. 15:13

Skiboynak írj ezügyben ő mindent megold:)

Még csak 13-an vagyunk a holnapi versenyre, jó lenne azért, ha legalább egy 20an összejönnénk....

Kösz a tippet!

Skiboy
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. jan. 2. 15:16

Privát üzenet ment.

Gondoltam indulok én is ezen a bajnokságon, regisztráltam is az oldalon de kicsit elszúrtam mert ahogy látom átutalás csak akkor lehetséges ha a bankkártya a saját neveden van. Ez meg nálam nincs meg, mindig egy havert kérek meg, hogy töltsön fel nekem pénzt (kedves K&H nem engedélyezi az ilyesfajta tranzakciókat). Valahol az oldalon olvastam, hogy megoldható az, hogy valaki közületek át tudna küldeni pár dollárt. Ezt azonfelül, hogy megköszönném vissza is utalnám vagy pokerstars-on vagy everesten vagy pedig számlára. Attól függ, hogy hogy szeretné az aki segít rajtam.
Előre is köszönet.
Amúgy meg str8to8 néven leszek jelen holnap este ha minden jól megy.

Skiboy
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jan. 2. 15:19

20 simán meglesz, mindenki most intézi a pénzügyeit a Paraminon :)

kisrapi
2008. jan. 2. 15:24

legalább könnyebb lesz FT-re kerülni:DD

freddyK
Válasz kisrapi kommentjére
2008. jan. 2. 19:54

Wohoooo, regisztráltam , befizettem 60eurot. Bár tournamenten még nem indultam soha, a Harrington konyveket most töltöm, reszkessetek.... :)

buktar
2008. jan. 2. 22:16

Mindenképp megoldjuk. :)

Köszi, a mai dátummal könyvelték az átutalásomat.

makkkiraly
Válasz buktar kommentjére
2008. jan. 2. 23:10

Skiboynak hála regisztráltam én is a versenyre és nagy meglepetésemre zsetonok száma 2500, vakszintek pedig 15 percenként emelkednek. Elfog tartani egy ideig:)
Jó játékot mindenkinek!

Élő ügyfélszolgálat