PókerAkadémia Open 4 szatelitek
A 2.forduló utáni összetett állás tele van hibákkal.
1l4y4z, Latyi528PCF, Iszkiri-Futar, NGA187, Tommaso, Omaha4birs, Rafaello, és az 53-63.helyezettek összesített pontszámai nem stimmelnek.
A 2.forduló utáni összetett állás tele van hibákkal.
1l4y4z, Latyi528PCF, Iszkiri-Futar, NGA187, Tommaso, Omaha4birs, Rafaello, és az 53-63.helyezettek összesített pontszámai nem stimmelnek.
Szia!
Köszönjük, hogy ezt jelezted, valóban a táblázat valamiért rosszul adta össze a pontszámokat. Ezt most javítottuk.
Ezt igen, de a második szaton győztes Gypsywoman még ott van a ranglistában a 7. helyen.
Vasárnap sikerült behúzni egy ticketet a versenyre, már látom a PCF-ben is a jegyet az accountomban. Hogyan tudom ezt majd érvényesíteni? Ha van rá mód, szeretném tudni, hogy melyik napra és milyen módon tudom felhasználni a jegyet (ha szükséges szabit vennék ki, s azt egy hónappal előtte jeleznem kell). Előre is köszi az infókat.
Vasárnap sikerült behúzni egy ticketet a versenyre, már látom a PCF-ben is a jegyet az accountomban. Hogyan tudom ezt majd érvényesíteni? Ha van rá mód, szeretném tudni, hogy melyik napra és milyen módon tudom felhasználni a jegyet (ha szükséges szabit vennék ki, s azt egy hónappal előtte jeleznem kell). Előre is köszi az infókat.
Én nem találom a passwordot a holnapi versenyre!
Én nem találom a passwordot a holnapi versenyre!
Sziasztok!
Egész nap nem tudok regisztrálni a versenyre,ezt a hibaüzenetet dobja ki:
"Oops,we ran into a problem trying to register you."
Megnéztem,más versenyre is ezt a hibát dobja ki.Eddig amin szerettem volna indulni,tudtam regisztrálni.
Utánanéznétek?
Köszi!