Pókerakadémia versenynaptár
A napokban gondolkodtam rajta, hogy érdemes lenne összehozni egy pókerakadémia versenynaptárt, ami folyamatosan frissíthető és publikus lenne mindenki számára. A gondolatot tett követte, és a google kalendárját kihasználva nekiugrottam a témának és sajnos hamar végeztem. A jelenlegi kalendár itt található: link
A naptárt folyamatosan frissítem majd. Kommenteket ide várok azzal kapcsolatban, hogy van-e egyáltalán értelme a projektnek.
Egyelőre elég kevés versenyt tartalmaz, de ez csak az akadémiás szervezőkön múlik :D
Nekem nagyon tetszik az ötlet, így jobban ki lehetne emelni az akadémiával kapcsolatos versenyeket.... Én támogatni fogom .-)
Ez tényleg nagyon jó ötlet, nekem is nagyon tetszik!
Sztem hamarosan jön a tavaszi pókerakadémiás versenysorozat (ugye? :) ), s akkor megtelik a naptár rendesen. :)
Sztem hamarosan jön a tavaszi pókerakadémiás versenysorozat (ugye? :) ), s akkor megtelik a naptár rendesen. :)
Erről nagyon csend van.
Főleg ha azok az everesten vannak:)
Erről nagyon csend van.
Kidolgozás alatt. Jó eséllyel lesz egy tavaszi versenysorozat is.