Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > PSOP 2008 - Póker Akadémia Őszi Bajnokság

Zsipali
Válasz Slash kommentjére
2008. szept. 10. 22:44

Tisztelt h-gerizson Ur!

Engem is makoltak mar le, nem egyszer, nem ketszer, es tisztaban vagyok vele, hogy fognak is meg, de en nem szarozok le embereket emiatt, foleg nem magyart, es foleg nem egy ilyen versenyen! A tisztelt velemenye az volt, hogy en egy "szar jatekos" vagyok! Igen bevallom, hogy amator szinten NL50-en jatszok, mindossze napi 4-5 orat, es csak 6 asztalon, hobbi jatekoskent! De lekopogom nagyjabol stabilan nyerek ezek a limiten! Gondolom On Spiriteddel egy szinten, korulbelul azonos Bankrollal, es nagyjabol azonos tudassal rendelkezik! Nyilvan valoan ebbol az okbol kifolyolag tette ezt a kijelenteset, es egy ilyen szintu jatekostol ezt el is kell hogy viseljem, mert hozza kepest valoban az On altall hasznalt jelzovel ellatott jatekos vagyok!
Mindezeket figyelembe vevve ELNEZEST KEREK Ontol, amiert Omahaban be mertem huzni a nyerot turnon, es riveren Maga ellen egy runer-runer flush formajaban! Igen nem vagyok egy nagy Omaha magus, nagy ritkan jatszok csak, es akkor is 6-max asztalokon!
Ha igenyt tart megegyszer felajanlom, hogy visszautalom a Buy-Int Pokerstarsos szamlajara! Csak tisztelettel kerem orizzuk meg a Pokerakademia eddig fennallo barati hangulatat!

bravesoul
Válasz Zsipali kommentjére
2008. szept. 10. 23:09

nekem valaki elküldhetné a Buy int :) és akkor béke lesz :)

buktar
2008. szept. 10. 23:09

Gyerünk dzsairosz! Be kell húzni!

h_gerizson
2008. szept. 10. 23:30

Tisztelt h-gerizson Ur!

Engem is makoltak mar le, nem egyszer, nem ketszer, es tisztaban vagyok vele, hogy fognak is meg, de en nem szarozok le embereket emiatt, foleg nem magyart, es foleg nem egy ilyen versenyen! A tisztelt velemenye az volt, hogy en egy "szar jatekos" vagyok! Igen bevallom, hogy amator szinten NL50-en jatszok, mindossze napi 4-5 orat, es csak 6 asztalon, hobbi jatekoskent! De lekopogom nagyjabol stabilan nyerek ezek a limiten! Gondolom On Spiriteddel egy szinten, korulbelul azonos Bankrollal, es nagyjabol azonos tudassal rendelkezik! Nyilvan valoan ebbol az okbol kifolyolag tette ezt a kijelenteset, es egy ilyen szintu jatekostol ezt el is kell hogy viseljem, mert hozza kepest valoban az On altall hasznalt jelzovel ellatott jatekos vagyok!
Mindezeket figyelembe vevve ELNEZEST KEREK Ontol, amiert Omahaban be mertem huzni a nyerot turnon, es riveren Maga ellen egy runer-runer flush formajaban! Igen nem vagyok egy nagy Omaha magus, nagy ritkan jatszok csak, es akkor is 6-max asztalokon!
Ha igenyt tart megegyszer felajanlom, hogy visszautalom a Buy-Int Pokerstarsos szamlajara! Csak tisztelettel kerem orizzuk meg a Pokerakademia eddig fennallo barati hangulatat!

Mégegyszer elmondom nem 11$ buyin miatt fáj a szívem. (nemtudom h jön ide spirited!!! Miért beszélsz más nevében és más bankrolljával dicsekedve?? na de mind1 te biztos jobban tudod), Nem vagyok cash game játékos, és nem hasonlítottam magam senkihez. Napi 6-7 órát játsztom tournamenteken, (elvétve 1-2 alkalommal EGY asztalos cash gametől) kizárólag!!! A másik dolog nem a turnön huztad be. te ugy gondoltad h QQ over párral Omahában 346 floppon olyan nagyon jó vagy ez csak a te játékodoat mutatja. Énse szeretnék haragban lenni senkivel emiatt az Akadémián. és sajnálom h olyan hamar felkaptam a vizet, a mai napom igazán nem volt jó és ezaz eset csak hab volt a tortán. És elnézést kérek tőled ha megbántottalak. További sok sikert az asztaloknál.

Zsipali
Válasz h_gerizson kommentjére
2008. szept. 10. 23:40

Csak a QQ mellett volt egy 56, azt ne felejtse el!

h_gerizson
2008. szept. 10. 23:46

Csak a QQ mellett volt egy 56, azt ne felejtse el!

bocsánat rosszul írtam le a floppot ami 235 volt. és így van volt egy lyuk sorod is az én kész soromhoz képest. de sztem ez teljesen lényegtelen már...

h_gerizson
2008. szept. 11. 0:08

És nem én kezdtem így az elköszönöst, h "Takarodj!". Ez bosszantott fel legjobban. De zárjuk le mostmár..

want2push
2008. szept. 11. 0:25

Óhatatlan, hogy az ember néha felkapja a vizet, főleg így van ez ebben a néha igen stresszes játékban. De szerintem is próbáljuk meg most már lezárni a dolgot, főleg, hogy h_gerizson még elnézést is kért.

Ja, de a lényeg. Gratulálok dudi0918-nak a második forduló megnyeréséhez! :)

h_gerizson
Válasz want2push kommentjére
2008. szept. 11. 0:30

Köszönöm a megértést

Littlemage
2008. szept. 11. 0:34

[CENTER]Image

Én azt mondom, Worldpeace :D :D :D
[/CENTER]

Élő ügyfélszolgálat