Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > $1000 ChiliPoker freeroll 10 Póker Akadémiás bloggernek - március 25 - április 15.

dodi89
Válasz Littlemage kommentjére
2009. ápr. 17. 19:06

Nem tudom ki mennyire fogja komolyan venni a versenyt, de ha mindenki benne van, akkor csinálhatnánk olyat, hogy mindenki felvenné videóra a versenyt, egész érdekes lenne minden szemszögből megnézni a dolgokat szvsz:)

Zoleee
Válasz dodi89 kommentjére
2009. ápr. 17. 21:14

Nem tudom ki mennyire fogja komolyan venni a versenyt, de ha mindenki benne van, akkor csinálhatnánk olyat, hogy mindenki felvenné videóra a versenyt, egész érdekes lenne minden szemszögből megnézni a dolgokat szvsz:)

Jó ötlet, én felveszem :-)

BalintKA
Válasz Littlemage kommentjére
2009. ápr. 17. 22:20

engem különösebben nem érint, de szerintem azért át kellene nézni majd ezt jobban. Mert szvsz. született pár nagyon jó szakmai post, amihez nem érkezett olyan sok komment, viszont volt pár ápr.1-i, meg szavazzatok mikor hagytam abba, milyen lapom volt, stb., amire meg ugye ömlöttek a hsz-ek.

S szerintem akik minőségi postokat írtak, azokat sem kellene kihagyni a versenyből, még ha nem is kapott annyi hsz-t.

Persze ez magánvélemény :D.

Teljesen igazat adok neked, nehogymár egy pokeres oldalon legjobb post legyen egy fröccsökról szóló iromány, ne vicceljetek már, legközelebb gobleinekról irt post lesz legjobb??? Donaldot is meghivhatnátok ezzel az erővel,ő is kapott elég hsz.-t:D

pot+us
Válasz BalintKA kommentjére
2009. ápr. 17. 22:26

Az a fröccsös post meglehetősen minőségi volt. Ha a gobleinezésről írsz majd hasonló színvonalon, akkor simán bekerülhetsz te is a Top 13-ba.

...hogy a ChiliPoker fizessen neked egy kisfröccsöt.:D

ceewyl
Válasz Zoleee kommentjére
2009. ápr. 17. 22:59

Jó ötlet, én felveszem :-)

Én tuti nem égetem magam pluszban, anélkül is én leszek a legnagyobb fish. :)

A marketingmenedzsereteknek (alias Littlemage :D) pénzdíjas helyezés esetén kéretik a sör/fröccs részesedést nem elfelejteni!!! :D :D :D

:D:D

dodi89
Válasz ceewyl kommentjére
2009. ápr. 18. 16:15

Annak érdekében, hogy minden érintett tudjon játszani a versenyt április 23-ra, csütörtökre csúsztattuk. Akkor ugye nem lehet senkinek programja, hisz egyidőben lesz a PSOP 2. versenye is. :) A verseny kezdési időpontja tehát 20:30.

Remek, akkor én nem játszok.

GL all!

Admin
2009. ápr. 18. 16:31

Remek, akkor én nem játszok.

GL all!

Te azért mégsem hiányozhatsz. :) Szóval mégegy utolsó módosítás, remélem így már mindenkinek megfelel:

Annak érdekében, hogy minden érintett tudjon játszani a versenyt április 26-ra, vasárnapra csúsztattuk. A verseny kezdési időpontja 20:30.

dodi89
Válasz Admin kommentjére
2009. ápr. 18. 16:46

Te azért mégsem hiányozhatsz. :) Szóval mégegy utolsó módosítás, remélem így már mindenkinek megfelel:

Annak érdekében, hogy minden érintett tudjon játszani a versenyt április 26-ra, vasárnapra csúsztattuk. A verseny kezdési időpontja 20:30.

Óh, köszi szépen:)

V.Peti
2009. ápr. 25. 15:24

Megnéztem, én nem találom a versenyt. Csak holnap lehet rá regelni?

Admin
Válasz V.Peti kommentjére
2009. ápr. 25. 15:39

Megnéztem, én nem találom a versenyt. Csak holnap lehet rá regelni?

Ma este 21 óra körül kerül be a tournament litába a verseny.

Élő ügyfélszolgálat