Nem tudom ki mennyire fogja komolyan venni a versenyt, de ha mindenki benne van, akkor csinálhatnánk olyat, hogy mindenki felvenné videóra a versenyt, egész érdekes lenne minden szemszögből megnézni a dolgokat szvsz:)
Nem tudom ki mennyire fogja komolyan venni a versenyt, de ha mindenki benne van, akkor csinálhatnánk olyat, hogy mindenki felvenné videóra a versenyt, egész érdekes lenne minden szemszögből megnézni a dolgokat szvsz:)
engem különösebben nem érint, de szerintem azért át kellene nézni majd ezt jobban. Mert szvsz. született pár nagyon jó szakmai post, amihez nem érkezett olyan sok komment, viszont volt pár ápr.1-i, meg szavazzatok mikor hagytam abba, milyen lapom volt, stb., amire meg ugye ömlöttek a hsz-ek.
S szerintem akik minőségi postokat írtak, azokat sem kellene kihagyni a versenyből, még ha nem is kapott annyi hsz-t.
Persze ez magánvélemény :D.
Az a fröccsös post meglehetősen minőségi volt. Ha a gobleinezésről írsz majd hasonló színvonalon, akkor simán bekerülhetsz te is a Top 13-ba.
...hogy a ChiliPoker fizessen neked egy kisfröccsöt.:D
Jó ötlet, én felveszem :-)
A marketingmenedzsereteknek (alias Littlemage :D) pénzdíjas helyezés esetén kéretik a sör/fröccs részesedést nem elfelejteni!!! :D :D :D
Annak érdekében, hogy minden érintett tudjon játszani a versenyt április 23-ra, csütörtökre csúsztattuk. Akkor ugye nem lehet senkinek programja, hisz egyidőben lesz a PSOP 2. versenye is. :) A verseny kezdési időpontja tehát 20:30.
Remek, akkor én nem játszok.
GL all!
Te azért mégsem hiányozhatsz. :) Szóval mégegy utolsó módosítás, remélem így már mindenkinek megfelel:
Annak érdekében, hogy minden érintett tudjon játszani a versenyt április 26-ra, vasárnapra csúsztattuk. A verseny kezdési időpontja 20:30.
Megnéztem, én nem találom a versenyt. Csak holnap lehet rá regelni?
Megnéztem, én nem találom a versenyt. Csak holnap lehet rá regelni?