Dvidoff
Válasz vadallat kommentjére
2013. aug. 7. 22:14

nekem is tetszene ha felvillanna egy kis ablak pár másodpercre amikor lájkolnak, vagy a hírfolyamban megjelenne a cimbora hozzászólása, vagy annak az aktivitása akit követek...

Jaja, meg ha idézettel szólnak hozzá egy kommentemhez. Mondjuk ha már itt tartunk azért miért nem jár pont? :D :P

NovaTerra
Válasz naná hogy kommentjére
2013. aug. 7. 22:44

Szerintem meg be kellene fejezni hozzászólásokért a pont osztást. Nem lenne tele spamolva minden topic, csak azért, hogy meglegyen egyeseknek a napi 20 komment rátájuk.

Tir-X
2013. aug. 12. 12:42

Hm, az előbb írtam egy hsz-t, majd kiléptetett a site.
Próbáltam belépni, kértem jelszóemlékeztetőt a belépéshez, aztán mire az új jelszóval be akartam lépni, már újra be voltam jelentkezve.

jak1
Válasz Tir-X kommentjére
2013. aug. 12. 12:45

Próbáltam belépni, kértem jelszóemlékeztetőt a belépéshez, aztán mire az új jelszóval be akartam lépni, már újra be voltam jelentkezve.

Szintén zenész!

GoodGame
Válasz Tir-X kommentjére
2013. aug. 12. 12:58

Köszönjük az észrevételt. Az oldal folyamatos frissítés alatt áll. Néha előfordulnak kisebb hibák, amiket igyekszünk minél előbb kijavítani.

Üdv,
GoodGame

NovaTerra
2013. aug. 16. 15:00

Ez a reklám book.fra micsoda? Rákattintottam és WOT rögtön figyelmeztetett.

S0nnyB1ack
2013. aug. 24. 11:02

https://poker-akademia.com/vBulletin/minden-mas/26349-figyelmeztetes-lehuzas-rally25-tuesi-zoli.html

Nem lenne hülyeség létrehozni egy főoldalról elérhető gyűjtőhelyet ezeknek az embereknek a nick-jeivel, nevével, hozzátartozó sztorival mert ezek a témák gyorsan elsüllyednek, aztán nyugodtan mehet tovább a lehúzás. Lehetne egy hely ahová mindenki bepillanthat mielőtt különböző dealeket kötne és megnézhetné hogy másnak volt-e rossz tapasztalata az illetővel, ezzel csökkenne kis mértékben a kockázata.

vadallat
2013. aug. 24. 12:52

jó ötlet, S0nnyB1ack!

S0nnyB1ack
2013. aug. 24. 16:01

Az előző linkben szereplő topicban található ez a komment

Nekem nem tartozik, de írok neki én is hátha már nem tudja számon tartani...

amiről az jutott eszembe, hogy ahol vannak a top handelemzők, like-ok, blogok, ott fel lehetne tüntetni minden hónapban a "hónap hozzászólását", értelemszerűen azt amelyik a legtöbb like-ot kapta, azokon úgyis mindig jókat lehet derülni.

Nálam most ez viszi a prímet :)

vadallat
2013. aug. 24. 18:31

jak1-nek vannak jó szövegei, ez tény :)

Élő ügyfélszolgálat