nekem is tetszene ha felvillanna egy kis ablak pár másodpercre amikor lájkolnak, vagy a hírfolyamban megjelenne a cimbora hozzászólása, vagy annak az aktivitása akit követek...
Szerintem meg be kellene fejezni hozzászólásokért a pont osztást. Nem lenne tele spamolva minden topic, csak azért, hogy meglegyen egyeseknek a napi 20 komment rátájuk.
Hm, az előbb írtam egy hsz-t, majd kiléptetett a site.
Próbáltam belépni, kértem jelszóemlékeztetőt a belépéshez, aztán mire az új jelszóval be akartam lépni, már újra be voltam jelentkezve.
Próbáltam belépni, kértem jelszóemlékeztetőt a belépéshez, aztán mire az új jelszóval be akartam lépni, már újra be voltam jelentkezve.
Ez a reklám book.fra micsoda? Rákattintottam és WOT rögtön figyelmeztetett.
https://poker-akademia.com/vBulletin/minden-mas/26349-figyelmeztetes-lehuzas-rally25-tuesi-zoli.html
Nem lenne hülyeség létrehozni egy főoldalról elérhető gyűjtőhelyet ezeknek az embereknek a nick-jeivel, nevével, hozzátartozó sztorival mert ezek a témák gyorsan elsüllyednek, aztán nyugodtan mehet tovább a lehúzás. Lehetne egy hely ahová mindenki bepillanthat mielőtt különböző dealeket kötne és megnézhetné hogy másnak volt-e rossz tapasztalata az illetővel, ezzel csökkenne kis mértékben a kockázata.
jó ötlet, S0nnyB1ack!
Az előző linkben szereplő topicban található ez a komment
Nekem nem tartozik, de írok neki én is hátha már nem tudja számon tartani...
jak1-nek vannak jó szövegei, ez tény :)