ivan41
Válasz kisrapi kommentjére
2008. nov. 17. 14:48

LOL, elmész élőben játszol mondjuk 6 órán keresztül...légyszi aznap este sorold fel a 2es széken ülő uriember összes megjátszott handjét reakcióidőkkel együtt

Én, nem csak a reakcióidőt tudom megmondani, századmásodperc pontossággal, hanem azt is, hogy mikor okozott örömet a feleségének, és mikor verte meg a gyereket, mert egyest hozott matekból!:-)

bojanika
Válasz karolybanko kommentjére
2008. nov. 17. 14:50

Sziasztok!

Ezt ti sem gondolhatják komolyan, hogy valakit így akartok megtanítani pókerezni, hogy csak az egyik megoldás a helyes?:D hehe...

üdv

Ez egy önfejlesztő "szakkör"! :)
Senki nem akar senkit megtanítani, csupán lehetőséget biztosít az oldal arra, hogy aki szeretne, az tanulhasson.

Ami a napi játék rovatot illeti: az esetek 90%-ban az is oda van írva, hogy nem ez az egyetlen jó megoldás (ahogy pókerben többnyire nincs is), sőt az is, hogy miért. Mindenkivel előfordul, hogy másképpen gondolja az adott szituációt, mint az oldal szerkesztői. Ezzel nincsen semmi gond, lehet nyitni megfelelő topikot, ahol meg lehet ezt beszélni.

kanrich_
Válasz bojanika kommentjére
2008. nov. 18. 1:52

A mostani címlapos "érdekes parti" hol tartalmaz további információt a játékosról?
Én nem találom sehol...
És amúgy is...ha relális képet akarunk, akkor minden addig megjátszott handjét reakcióidőkkel együtt kéne feltüntetni...Különben értelmetlen...vagy nem így gondoljátok?

Ahhoz, hogy teljes egészében, minden információ megjelenjen egy kisregényt kellene írni, amire nincs mód, ráadásul túlságosan hosszadalmas lenne azt elolvasni is. Az adott rovatnak az a célja, hogy az olvasók elgondolkodjanak a szituáción úgy, hogy "általában" mit lépnének a megadott helyzetben, nem pedig az, hogy hosszú-hosszú bekezdéseken át boncolgassa azt, hogy mik a háttérinformációk (többnyire egyébként egy rövid jellemzés megtalálható az eddigi játékról).

Már többször elhangzott az, hogy a feltett partikat tekintve természetesen nem feltétlenül az a "jó" megoldás, amit az oldal szerkesztői megjelölnek, hiszen ők is csak emberek, illetve sok olyan parti van, ahol igencsak nehéz meghatározni azt, hogy vajon melyik megoldás is a lehető legjobb. Minden partihoz nyitható fórumtopik, ahol ki lehet tárgyalni azt, ezt a tagok több esetben már meg is tették.

Egyébként én azt vallom, hogy inkább jelenjenek meg abban a rovatban nehéz, kérdéses leosztások, azzal együtt is, hogy az a megosztottságot biztosan növeli majd, mint olyan teljesen egyértelmű helyzeteket, melyekre mindenki tudja a jó választ.

ashnur
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. nov. 18. 6:28

Egyébként a fórumba nagy nehézségek árán megkerestem hova szokás írni ezekről a partikról, mert a mait minden jobb meggyőződésem ellenére elcheckelném, úgy ahogy van, rohadjak meg tudom, de szerintem egy SNGben ha lejön valami nagyobb lap azzal könyebben behúzom mint azzal, hogy megpróbálom lopásnak feltűntetni. Teljesen más egy sng mint egy cg.

Nagyon jó lenne egy link az Érdekes Partik mellől a fórumba direkt egy topicra, hogy bárki könnyedén elérhesse a topicot és beírja a véleményét ha az esetleg némileg különbözik attól amit olvasott.

Egyébként én azt vallom, hogy inkább jelenjenek meg abban a rovatban nehéz, kérdéses leosztások, azzal együtt is, hogy az a megosztottságot biztosan növeli majd, mint olyan teljesen egyértelmű helyzeteket, melyekre mindenki tudja a jó választ.

+1, azaz nagyonis egyetértek

Admin
Válasz ashnur kommentjére
2008. nov. 18. 12:31

Jó ötlet ashnur. Igyekszünk majd megvalósítani az általad javasoltakat.

titcar
Válasz Admin kommentjére
2008. nov. 26. 22:10

a napi kérdésben bár most elég egyértelmű volt, de sztem mindig kellene körülbelüli zsetonszám is, ha tourról van szó.

apcso
Válasz titcar kommentjére
2008. nov. 27. 9:31

Sziasztok!

Lehet nem jó helyen kopogtatok de olyan problémám van, hogy amikor hozzászólást vagy Blogot vagy blog komentet írok akkor kb 2 perc után ha nem sikerül rövidre fogni a dolgot akkor az elküldés gombra kattintás után nem hogy nem küldi el a bejegyzést hanem vissza ugrik a főoldalra a site és eltünik a hosszasan begépelt, kinkeservesen megfogalmazott szöveg. huh ez jó hosszú lett.....

Másnak van e ilyen gondja. Ha elfelejtek ctrl c nyomni akkor kihullik az összes hajam kezdhetem előről.

Van másnak is ilyen gondja!Mozzilát használok.

buktar
Válasz apcso kommentjére
2008. nov. 27. 9:56

Sziasztok!

Lehet nem jó helyen kopogtatok de olyan problémám van, hogy amikor hozzászólást vagy Blogot vagy blog komentet írok akkor kb 2 perc után ha nem sikerül rövidre fogni a dolgot akkor az elküldés gombra kattintás után nem hogy nem küldi el a bejegyzést hanem vissza ugrik a főoldalra a site és eltünik a hosszasan begépelt, kinkeservesen megfogalmazott szöveg. huh ez jó hosszú lett.....

Másnak van e ilyen gondja. Ha elfelejtek ctrl c nyomni akkor kihullik az összes hajam kezdhetem előről.

Van másnak is ilyen gondja!Mozzilát használok.

Sokan panaszkodnak erre, barátunk a Microfos Word!

nightmare
Válasz apcso kommentjére
2008. nov. 27. 10:07

ez szerintem azert van mert iras kozben mas tabban bongeszed az akademiat..
nem tudom irtak-e masok, a blog -os resznel olyan lehetoseg, hogy kesobbi idore lehessen beallitani az automatikus publikalast, illetve a piszkozatot mentest tudnam ertekelni...

ashnur
Válasz nightmare kommentjére
2008. nov. 27. 12:24

ez szerintem azert van mert iras kozben mas tabban bongeszed az akademiat..
nem tudom irtak-e masok, a blog -os resznel olyan lehetoseg, hogy kesobbi idore lehessen beallitani az automatikus publikalast, illetve a piszkozatot mentest tudnam ertekelni...

Ugyanezt tapasztaltam és jeleztem már párszor én is. A probléma nem csak a blognál van hanem mondjuk ha főoldalról indulok és megnyitok pár cikket vagy blogot onnan külön tabban, majd szavazni szeretnék az eredeti tabban, ahol még mindig a főoldal van nyitva akkor mindenhová kerülhetek, csak épp a szavazás nem fog sikerülni. Eléggé nyilvánvaló, hogy amikor POST adatokat küldök a szervernek az nem az adott oldalon hanem a SESSIONom-szerinti utolsó látogatott oldalon akarja végrehajtani. Nem tudom, hogy sikerült így megírni, de nagyon ramaty, annak ellenére, hogy tudok a problémáról, mégis naponta belefutok párszor:(

Lassan ott járok, hogy akár ingyen és bérmentve kijavítom csak valami történjen ezzel... :|

Élő ügyfélszolgálat