hát szerintem most már igazán megránthatnánk valamit és akár így akár úgy de felkéne dobni az oldalt... akármivel...
szavazások,elemzések ,interjúk, bármi csak legyen valami napont 1X-szer járok itt és elolvasom a fúromot és ennyi ... de én nagyon szeretem így is az oldalt persze:) de azért jó lenne látni ha menne...amiben tudok segítek de tőlem még senki ne várjon stratégiai cikkeket meg handelemzéseket meg nem tom mit:)
Szinte minden nap van új cikk, meg igyekszünk a főoldalon szereplő parti feladványokat és a képregényeket is minél gyakrabban frissíteni. A szavazást valóban nem ártana gyakrabban frissíteni, ez jó ötlet. Sajnos ennél nagyobb gyakorisággal egyszerűen nem bírunk frissíteni, már így is jelentős mértékben a játékidőnk rovására megy ezen oldal adminisztrációja.
Megítélésünk szerint azonban már ezzel a frissülési rátával sem kell szégyenkeznünk, még akkor sem, ha más nemzetközi póker témájú oldalakhoz is viszonyítjuk a Póker Akadémiát.
Természetesen szívesen látjuk tőletek a cikkeket, híreket, versenybeszámolókat, illetve bármit, amivel hozzá tudnátok járulni az oldal minél gyakoribb frissüléséhez.
Lehet h másoknak unszimpatikus lesz ez a hozzászólásom,de már nagyon bennem van! Problémám a következő lenne:Miért nem csináltok interjút az itteni „Sztárokkal” gondolok itt W2P,Skiboy,Zoleee és Kanrich-ra elsősorban,de még van pár illető akikről szívesen olvasnák pl:Spirited stb…Engem sokkal jobban érdekelne az ő karrierjük,hogyan jutottak oda ahova,stb. mint például az h Majkának épp mi a csajozós dumája!:) Főleg úgy ,hogy amit elmondott az benne van a sajtóban is napról napra!Sőt ott még azt is írták h 2006-ban (azt hiszem,vagy 2007) az össz nyereménye cirka10millió HUF……..:) Szóval????...
Szerintem is jó lenne. Én is szívesebben olvasnék róluk. Mindig is érdekeltek azok a honfitársaim, akik magasabb téteken játszanak profiként vagy félprofiként. Ráadásul nekem nagyon szimpatikus az itteni törzsgárda, szívesen megtudnék róluk többet is.
Lehet h másoknak unszimpatikus lesz ez a hozzászólásom,de már nagyon bennem van! Problémám a következő lenne:Miért nem csináltok interjút az itteni „Sztárokkal” gondolok itt W2P,Skiboy,Zoleee és Kanrich-ra elsősorban,de még van pár illető akikről szívesen olvasnák pl:Spirited stb…Engem sokkal jobban érdekelne az ő karrierjük,hogyan jutottak oda ahova,stb. mint például az h Majkának épp mi a csajozós dumája!:) Főleg úgy ,hogy amit elmondott az benne van a sajtóban is napról napra!Sőt ott még azt is írták h 2006-ban (azt hiszem,vagy 2007) az össz nyereménye cirka10millió HUF……..:) Szóval????...
Szerintem senkit nem bántasz meg, és én személy szerint szívesen elmondok egy két dolgot, mondjuk Zoleee meginterjúvol :) De én nem tartom magam egy igazán jó játékosnak. Próbálok okosan gondolkodni, sokat tanulni és másoknak is segíteni, de nálam sokkal jobbak vannak. A legnagyobb hibám az, hogy nem vagyok egy kockázatkereső típus, a pénz értéke sokat jelent számomra és nem merek felfelé menni, korábban nem ilyen voltam, de úgy tűnik öregszem... (régebben simmán beültem a Tropicana-ban pl. PL2000/4000-es asztalra, ma már 500/1000 felett nem érezném jól magam)
Én tökéletesen jól megvagyok mostanában 50-es, 100-as asztalokon (mikor milyen kedvem van), ezeken a szinteken elég jó BB/100-at hozok.
Ezt csak azért írtam, hogy nehogy csalódást okozzak esetleg ilyen téren.
Szerintem senkit nem bántasz meg, és én személy szerint szívesen elmondok egy két dolgot, mondjuk Zoleee meginterjúvol :) De én nem tartom magam egy igazán jó játékosnak. Próbálok okosan gondolkodni, sokat tanulni és másoknak is segíteni, de nálam sokkal jobbak vannak. A legnagyobb hibám az, hogy nem vagyok egy kockázatkereső típus, a pénz értéke sokat jelent számomra és nem merek felfelé menni, korábban nem ilyen voltam, de úgy tűnik öregszem... (régebben simmán beültem a Tropicana-ban pl. PL2000/4000-es asztalra, ma már 500/1000 felett nem érezném jól magam)
Én tökéletesen jól megvagyok mostanában 50-es, 100-as asztalokon (mikor milyen kedvem van), ezeken a szinteken elég jó BB/100-at hozok.
... Zolee magadat is meginterjúvolhatnád!:D
Zoleee - én szívesen meginterjúvollak ám. :)