Ezt a kezdeményezést maximálisan támogatom!
1 hete elkezdtem a Neteller-ről egy ilyet csinálni, képekkel, mindennel, de feladtam, győzött a lustaságom :D
Faq
Láttam, már vannak FAQ topikok. Ezeket talán érdemes lenne egy, az oldal tetején levő fülön összegyűjteni.
Láttam, már vannak FAQ topikok. Ezeket talán érdemes lenne egy, az oldal tetején levő fülön összegyűjteni.
Még több FAQ topik is készül, de jó ötletnek tűnik, amit írsz, lehet ki is emeljük majd őket.
egyébként cikk formában is ki lehetne tenni ezeket, úgy kicsit tovább maradnak szem előtt :)
a pókerügynökség az mit csinál? mert a cikkből ami épp kint van az oldalon nem derül ki, de lehet, hoyg csak láma vagyok :D
(vagy ez a pókeres rendezvényszervező menőbb neve? :D)
a pókerügynökség az mit csinál? mert a cikkből ami épp kint van az oldalon nem derül ki, de lehet, hoyg csak láma vagyok :D
Játékosügynökök magyarul.
nálam tegnap óta kicsit "akad" az oldal. néha csak a fejlécet tölti be, aztán megáll. vmikor meg jó. mitől van ez? eddig flottul ment minden...