marika-
Válasz TechAdmin kommentjére
2010. jan. 18. 23:48

Hol a blogom?!

Új felhasználó vagyok az oldalon. Még lehet hogy kicsit tudatlan, de ezt tudjátok be a koromnak. Most egy párperce hoztam létre a blogomat, de valahogy nem került ki a blog bejegyzések közé. Tudja valaki hogy mi a probléma? Esetleg valami miatt újra kell írjam? Vagy valamiféle ellenőrzésen át kell mennie?

köszönöm a segítséget

marika-

ivan41
Válasz marika- kommentjére
2010. jan. 19. 10:13

Hello! Mi az oka, hogy nem jelenik meg az akadémia honlapja?
Értem ezalatt, hogy a kedvencekből nem tudom megnyitni.
A panelen hibaüzenet van: Az Int. Exp nem tudja megnyitni az internethelyet.

Beírtam a googleba a címet, és a kiadott találatok közül tudtam a fórumra bejönni, ezen a címen: Pokerakademia.com és Pontrendszer - Póker Fórum - Online Póker ... ,
de a főoldalra nem enged:Póker, Rakeback, Online póker bónusz, Póker stratégia!

Innen se tudok sehová továbbmenni.

...muslica került a kisfröccsbe?

Admin
Válasz ivan41 kommentjére
2010. jan. 19. 10:40

Hello! Mi az oka, hogy nem jelenik meg az akadémia honlapja?
Értem ezalatt, hogy a kedvencekből nem tudom megnyitni.
A panelen hibaüzenet van: Az Int. Exp nem tudja megnyitni az internethelyet.

Beírtam a googleba a címet, és a kiadott találatok közül tudtam a fórumra bejönni, ezen a címen: Pokerakademia.com és Pontrendszer - Póker Fórum - Online Póker ... ,
de a főoldalra nem enged:póker, Rakeback, Online póker bónusz, Póker stratégia!

Innen se tudok sehová továbbmenni.

...muslica került a kisfröccsbe?

Ez a jelenség még mindig fenn áll? Most próbáltam meg, és minden ok nálam.

ivan41
Válasz Admin kommentjére
2010. jan. 19. 11:36

Ez a jelenség még mindig fenn áll? Most próbáltam meg, és minden ok nálam.

Még mindig ugyanaz a probléma. A fórumon enged mozogni, de ha máshova kattintok (blog, tagok videói, póker hírek, főoldal) akkor jön a panel: Internet Exp. nem tudja megnyitni. Ezt már két IP címről is próbáltam és ugyanaz.

...mondom én, muslica!

GreEko
2010. jan. 19. 12:09

a kedvencekben, nem ebben a formában van beirva??
https://poker-akademia.com/fooldal/
mert ez lehet probléma, simán írd át ilyenre:
https://poker-akademia.com

gondoltam hátha segít.

ivan41
2010. jan. 20. 10:44

Még mindig ugyanaz a probléma. A fórumon enged mozogni, de ha máshova kattintok (blog, tagok videói, póker hírek, főoldal) akkor jön a panel: Internet Exp. nem tudja megnyitni. Ezt már két IP címről is próbáltam és ugyanaz.

...mondom én, muslica!

Még mindig hiba van.

Most kipróbáltam, az irodában egy másik gépen is, és ugyanaza helyzet. A dolog pikánsságát az adja, hogy arról a gépről még SOHA nem léptem be az akadémiára, mégis beenged a fórumra. Ráadásul úgy, hogy bejelentkezettként jelenek meg.
Erről a google találatról tudok bejönni: "Pokerakademia.com és Pontrendszer - Póker Fórum - Online Póker ... "

Viszont otthonról is beenged a fórumra, csak ott nem belépet felhasználóként.
Próbáltam kicselezni a rendszert. Értem ezalatt, hogy a fórumon az aktuális cikkek hozzászólásaiból kattintok a cikk linkjére, de semmi.
Jön a hibaüzeneti panel.

Tudtok segíteni, vagy valami tippet adni, hogy mitévő legyek?

...ennyi muslica nem lehet, különösen úgy, hogy nincs is szezonja!

TechAdmin
2010. jan. 20. 10:55

Még mindig hiba van.

A google link amiről be lehet lépni bejelentkezettként az nem jött át sajna, csak a címe :), pedig érdekelne, mert nem túl jó.

Per pillanat az IE6 valamiért nem hajlandó megnyitni az oldalt miközben az ie8 például gond nélkül megoldja. Ugyanígy chrome bármely verziójával vannak még apróbb gondok, főleg a formoknál (tehát akár belépésnél is). Ezeken folyamatosan dolgozom.

Viszont otthonról is beenged a fórumra, csak ott nem belépet felhasználóként.
Próbáltam kicselezni a rendszert. Értem ezalatt, hogy a fórumon az aktuális cikkek hozzászólásaiból kattintok a cikk linkjére, de semmi.
Jön a hibaüzeneti panel.

Hát ez nagyon ie6nak tűnik, de kérlek szólj ha tévedek. Rengeteg gondom van azzal a böngészővel, addig is míg kijavítom a hibákat, lehetne, hogy megpróbálod egy nem tízéves böngészővel az oldalt? Jó lenne tudni, hogy böngészőspecifikus problémáról van szó, vagy valami egyéb. A Firefox a legbiztosabb tipp, de akár egy updatelt IE8 is kitűnően működhet.

Polacheck
2010. jan. 20. 11:10

Per pillanat az IE6 valamiért nem hajlandó megnyitni az oldalt miközben az ie8 például gond nélkül megoldja.

Lehetne majd, hogy Mosaic-ra is optimalizáld az oldalt? Thy :)

ivan41
2010. jan. 20. 11:41

Per pillanat az IE6 valamiért nem hajlandó megnyitni az oldalt miközben az ie8 például gond nélkül megoldja. Ugyanígy chrome bármely verziójával vannak még apróbb gondok.

"IE6" = Internet Explorer6 verzió és az "ie8" = Internet Explorer8 verzióval?
"chrome" - na ezt sem tudom, hogy micsoda.

megpróbálod egy nem tízéves böngészővel az oldalt.

Hol lehet megnézni, hogy milyen a böngészőm? Részletes mankó kellene, mert nem konyítok különösebben a dolgokhoz

A Firefox a legbiztosabb tipp, de akár egy updatelt IE8 is kitűnően működhet.

Nincs firefox, és mi az "updatelt IE8"? A szót ismerem, csak számítógépesül nem tudok.

TechAdmin
2010. jan. 20. 11:48

Elnézést, mindig elfelejtem, hogy ne rövidítsek :). Igen, az IE az Internet Explorer és a 6 és 8 a verziószámok. Azért írtam, hogy tízéves, mert az ie6 annyi. A 8as már újabb. A chrome meg Google Chrome akart lenni, az egy másik böngésző.

A böngésződ, hogy milyen, azt sehol nem "kell" megnézni, amikor rákattintasz az ikonjára. Pontosabban az ikon neve általában a böngésző neve. Abból amit írsz nekem az jön le, hogy csak egy Internet Explorer 6 van a gépeden.

Mozilla Firefoxot innen töltheted le: Firefox web browser | Faster, more secure, & customizable

Internet Explorer 8 -t: Windows Internet Explorer 8: Download the latest Windows web browser

Élő ügyfélszolgálat