Hol a blogom?!
Új felhasználó vagyok az oldalon. Még lehet hogy kicsit tudatlan, de ezt tudjátok be a koromnak. Most egy párperce hoztam létre a blogomat, de valahogy nem került ki a blog bejegyzések közé. Tudja valaki hogy mi a probléma? Esetleg valami miatt újra kell írjam? Vagy valamiféle ellenőrzésen át kell mennie?
köszönöm a segítséget
marika-
Hello! Mi az oka, hogy nem jelenik meg az akadémia honlapja?
Értem ezalatt, hogy a kedvencekből nem tudom megnyitni.
A panelen hibaüzenet van: Az Int. Exp nem tudja megnyitni az internethelyet.
Beírtam a googleba a címet, és a kiadott találatok közül tudtam a fórumra bejönni, ezen a címen: Pokerakademia.com és Pontrendszer - Póker Fórum - Online Póker ... ,
de a főoldalra nem enged:Póker, Rakeback, Online póker bónusz, Póker stratégia!
Innen se tudok sehová továbbmenni.
...muslica került a kisfröccsbe?
Hello! Mi az oka, hogy nem jelenik meg az akadémia honlapja?
Értem ezalatt, hogy a kedvencekből nem tudom megnyitni.
A panelen hibaüzenet van: Az Int. Exp nem tudja megnyitni az internethelyet.
Beírtam a googleba a címet, és a kiadott találatok közül tudtam a fórumra bejönni, ezen a címen: Pokerakademia.com és Pontrendszer - Póker Fórum - Online Póker ... ,
de a főoldalra nem enged:póker, Rakeback, Online póker bónusz, Póker stratégia!
Innen se tudok sehová továbbmenni.
...muslica került a kisfröccsbe?
Ez a jelenség még mindig fenn áll? Most próbáltam meg, és minden ok nálam.
a kedvencekben, nem ebben a formában van beirva??
https://poker-akademia.com/fooldal/
mert ez lehet probléma, simán írd át ilyenre:
https://poker-akademia.com
gondoltam hátha segít.
Még mindig ugyanaz a probléma. A fórumon enged mozogni, de ha máshova kattintok (blog, tagok videói, póker hírek, főoldal) akkor jön a panel: Internet Exp. nem tudja megnyitni. Ezt már két IP címről is próbáltam és ugyanaz.
...mondom én, muslica!
Még mindig hiba van.
Viszont otthonról is beenged a fórumra, csak ott nem belépet felhasználóként.
Próbáltam kicselezni a rendszert. Értem ezalatt, hogy a fórumon az aktuális cikkek hozzászólásaiból kattintok a cikk linkjére, de semmi.
Jön a hibaüzeneti panel.
Per pillanat az IE6 valamiért nem hajlandó megnyitni az oldalt miközben az ie8 például gond nélkül megoldja.
Per pillanat az IE6 valamiért nem hajlandó megnyitni az oldalt miközben az ie8 például gond nélkül megoldja. Ugyanígy chrome bármely verziójával vannak még apróbb gondok.
megpróbálod egy nem tízéves böngészővel az oldalt.
A Firefox a legbiztosabb tipp, de akár egy updatelt IE8 is kitűnően működhet.
Elnézést, mindig elfelejtem, hogy ne rövidítsek :). Igen, az IE az Internet Explorer és a 6 és 8 a verziószámok. Azért írtam, hogy tízéves, mert az ie6 annyi. A 8as már újabb. A chrome meg Google Chrome akart lenni, az egy másik böngésző.
A böngésződ, hogy milyen, azt sehol nem "kell" megnézni, amikor rákattintasz az ikonjára. Pontosabban az ikon neve általában a böngésző neve. Abból amit írsz nekem az jön le, hogy csak egy Internet Explorer 6 van a gépeden.
Mozilla Firefoxot innen töltheted le: Firefox web browser | Faster, more secure, & customizable
Internet Explorer 8 -t: Windows Internet Explorer 8: Download the latest Windows web browser