Az biztos, hogy én is megnézném
Eddig én egy darab betűt nem írtam a fórumba, de ezek után már fogok és ha minden jól megy akkor aktív pókerakadémia tag leszek! Ez a kihasználás dolog meg szerintem nézőpont kérdése, mert most biztos sokan azt hiszik, hogy itt egy újabb ajándékvadász meg ilyesmi de nem. Ez a kis motiváció "átlendített a ló túloldalára" és ezek után nem csak szemlélője hanem részese akarok lenni az oldal történéseinek!
ui.: Míg nem jött ez a hírlevél azt sem tudtam, hogy bevagyok ide regisztrálva. Jó nem szó szerint, de elfelejtettem az oldalt teljesen.
Úgyhogy csak így tovább tetszik a prom.!!!!!
ui2.: azokat akik meg csak hülyeségeket írkálnak, meg arra mennek, hogy minél hamarabb meglegyen az ajándék azokat nem csak a prom-ból hanem még az oldalról is kizárnám!!
Röviden ennyi!!:)
Szerencsére erre még egyszer sem volt példa. Büszkén állíthatjuk, hogy a legkultúráltabb póker fórum tagjai vagyunk.
Csak hogy kicsit spammeljek...
Ahhhaa, ez igaz... :D;)
UI: eljen az ajandekvadaszat...:p
Megtörtént a Póker Akadémia Pontok jóváírása 2007-re
Talán többeteknek is feltűnhetett, hogy ma hajnaltól már nem 0 pont szerepel az egyenlegeteknél. Ennek oka, hogy jóváírtuk az előző évben szerzett Póker Akadémia Pontokat.
Azt, hogy mire és mennyi pontot kaptatok, a "Beállítások - Ponttörténet - Pontok" menüpont alatt tudjátok megnézni.
KP rövidítéssel jelöltük a Közösségi Pontokat. A továbbiakban pedig VP rövidítéssel fogjuk jelölni a Verseny Pontokat és EP rövidítéssel az Egyéb Pontokat.
A fórum hozzászólások és a blog bejegyzések esetében legalább 50 hozzászólást, illetve 5 bejegyzést kellett ahhoz elérni, hogy azért pontokat írjunk jóvá az előző évre vonatkozóan.
Jelenleg csak az 50-nel, illetve 5-tel osztható hozzászólás-, illetve bejegyzésszám után írtuk jóvá a pontokat. A fennmaradó kis rész után járó pontokat a 2008-as évre írjuk majd jóvá, ha a 200, illetve 10-zel osztható hozzászólás-, illetve bejegyzésszámot eléritek.
Az elkövetkezőkben szintén utóbbinak megfelelően, a Póker Akadémia Pontrendszert bemutató cikkünkben írtakkal is összhangban 200 fórum hozzászólásonként, illetve 10 blog bejegyzésenként fogjuk folyamatosan jóváírni a pontokat.
A 2008. évi Közösségi Ranglistát a 2008-ra jóváírt Közösségi Pontok alapján számoljuk majd, tehát a jelenleg 2007-es jelöléssel jóváírt pontok abba nem számítanak bele.
Reméljük, hogy senkit se hagytunk ki, és mindenkinek sikerült jóváírni a neki járó pontokat. Mindazonáltal elképzelhető, hogy valakit esetleg mégis kifelejtettünk, vagy pedig elszámoltuk a neki járó pontokat. Ezért kérjük, ha ilyet tapasztaltok, akkor feltétlenül jelezzétek itt a Fórumon, vagy pedig írjatok privát üzenetet az Admin-nak.
Ha jól látom, akkor a Póker Akadémia pontrendszert tekintve az akadémiás freerollok teljesen értéktelenek. Miért? :rolleyes:
Ha jól látom, akkor a Póker Akadémia pontrendszert tekintve az akadémiás freerollok teljesen értéktelenek. Miért? :rolleyes:
Ez azért van, mert a freeroll versenyeken van, hogy csak olyan játékos indulhat, aki például a termet a Póker Akadémián keresztül töltötte le. Az pedig nem lenne igazságos, hogy egyeseket emiatt kizárjunk, vagy pedig egyesek emiatt hátrányból induljanak a pontversenyben.
Ezt tökéletesen megérteném, ha pontversenyről lenne szó.
Jelen esetben én a pontrendszerben szerezhető pontokra gondoltam, amelyek ugyebár többféle módon szerezhetők (blog, hozzászólás, cikkírás, stb.). Ebben a pontszerzésben nincs semmilyen verseny, vagy van?
sziasztok!
egyet nem értek az után nem jár pont ha én a ti bonuszkodotokkal tolom a játékot?
nagyon szemezgetek avval a 20"os samsung moncsival lehet hogy rástartolok :D