Elég új vagyok itt...és tegnap nekiálltam blogolni...elég sokat írtam kezdésnek, de azóta se jelent meg. Van vmi moderátor, aki ellenőrzi a kezdéseket v esetleg minden hozzászólást? Ezért kicsit több a megjelenési idő..Vagy elszállt volna amit írtam?
Na az szép! kb másfél óráig írtam, mert közben játszottam...annyit biztos nem írok újra...most nagyon elment tőle a kedvem..:S
Velem is megtörtént már nem egyszer. Mindent tanácsos elösször wordbe írni, majd átcopyzni...
Na az szép! kb másfél óráig írtam, mert közben játszottam...annyit biztos nem írok újra...most nagyon elment tőle a kedvem..:S
én is írtam tegnap :)
tehát akkor minden elszállt? ha igen megírom ujra csak akkor tudjam.
én is írtam tegnap :)
tehát akkor minden elszállt? ha igen megírom ujra csak akkor tudjam.
olyan gondom is van, hogy a saját blogomat nem látom a "blog" menüpont alatt. ez egyéni hiba, vagy senkinél sem látszik az enyém vagy egyszerűen a sajátját senkisem látja?
Póker Akadémia Közösségi Pontok jóváírása
több mint valószinű hogy igen:) :( remélem ez minél előbb orvoslva lesz:( Adnim?:( és ismént nem reklamálás de februárt elejére mondták a pont jóváírást... és lassan már a 90. lesz meg de még 30on vagyok.. persze én ráérek, de ha lehet én akár segítek valamiben hogy jobban szaladjon a gépezet.. persze még így is MO egyik legjobb, ha nem legjobb poker portála szóval ;)
olyan gondom is van, hogy a saját blogomat nem látom a "blog" menüpont alatt. ez egyéni hiba, vagy senkinél sem látszik az enyém vagy egyszerűen a sajátját senkisem látja?
na megírtam újra, most már wordben :P
https://poker-akademia.com/blog/1000dollarchain/pecsi_pokerelmeny/