blokkolás
A Blokkolás c. témához ajánlanám kiegészítésül ezt a kis hozzászólásom. Ill. inkább csak a tartalmát.
https://poker-akademia.com/vBulletin/online-poker-termek/14797-william-hill-37.html#post690474
na mar megint egy :S
Imént sikeresen feltelepítettem a Fulltilt.net-et, a többi full tilt amit találtam blokkolva van, aztán egy darabig próbáltam rájönni miért csak játékpénz van a számlámon.
Még nem csapott le senki az ötletre, mi sem lenne könnyebb mint lemásolni az egyik terem honlapját és feltenni valahová + a google-t rávenni hogy hozza találatként, aztán telepíthetne róla a júzer jó kis klienst kémprogrammal, jelszólopóval, vírussal, backdoor-ral, illetve lehetne csinálni cashier-t is amin keresztül ha befizet a júzer jól el lenne lopva a pénz, aztán persze reklamálhat a madár az igazi teremnél, vagy ahol akar. Telesen követhetetlen, hogy melyik teremnek melyik a honlapja, hála a kormányzatunk ténykedésének.
Be-, és kifizetések banki blokkolása
Üdvözletem!
A banki blokkolás miatt az online póker elfelejthető? Sehol, egyetlen teremben sem érdemes játszani?
Üdvözletem!
A banki blokkolás miatt az online póker elfelejthető? Sehol, egyetlen teremben sem érdemes játszani?