Meridian6
2010. aug. 20. 10:39

Elfelejtett jelszó

Adminok segítségét kérném.

Miért van az, hogy ha belépek a fórumba, akkor automatikusan be vagyok jelentkezve, ha más nemüpontban vagyok, akkor auto ki is lépek? Nem emlékszem a jelszavamra, de az elfelejtett jelszót nem tudom kérni, mivel NINCS HOVA beírni, amikor oda kattintok, egy üres képernyőt kapok. Esetleg kaphatnék kézzel egy elfelejtett jelszót valamelyik admintól? Így nem tudok videókat letölteni, pedig már élek-halok azért, hogy Kását lássam :D

Köszi.

szintarto
Válasz Meridian6 kommentjére
2011. aug. 31. 11:18

1 év....

Adminok segítségét kérném.

Miért van az, hogy ha belépek a fórumba, akkor automatikusan be vagyok jelentkezve, ha más nemüpontban vagyok, akkor auto ki is lépek? Nem emlékszem a jelszavamra, de az elfelejtett jelszót nem tudom kérni, mivel NINCS HOVA beírni, amikor oda kattintok, egy üres képernyőt kapok. Esetleg kaphatnék kézzel egy elfelejtett jelszót valamelyik admintól? Így nem tudok videókat letölteni, pedig már élek-halok azért, hogy Kását lássam :D

Köszi.

nem valami pörgős itt a válasz, már 1 év telt el de még nem válaszolt senki a kérdésre.....
azért jártam itt, mert én kaptam egy új jelszót, a mélben azt írtátok:

"""
Tárgy: PókerAkadémia elfelejtett jelszó
Dátum: 2011. augusztus 19., péntek, 22:55:25
...Kérlek vedd figyelembe, hogy ez a jelszó csak 24 óráig érvényes, utána nem lehet majd felhasználni. Ha addig nem lépsz be vele akkor újat kell kérned. Amikor először belépsz vele akkor aktíválod és felülírja az eredetit. Ezek után javasoljuk, hogy változtasd meg a jelszavadat újból."""

Keresem, hogy hol és hogyan lehet a jelszót megváltoztatni, de nem találom....lehet, hogy el van dugva valahol.....

Mezo_gsi
Válasz szintarto kommentjére
2011. aug. 31. 11:54

Keresem, hogy hol és hogyan lehet a jelszót megváltoztatni, de nem találom....lehet, hogy el van dugva valahol.....

Főoldalon, bal felül: adatok
azon belül: beállítások,
utána pass.pokerakademia.com
és ott át tudod írni a jelszavadat.

szintarto
Válasz Mezo_gsi kommentjére
2011. aug. 31. 14:02

köszönöm

Shaikon
Válasz szintarto kommentjére
2011. aug. 31. 14:50

Jelige:venyige.