Everest poker nem fizet
Kedves Akadémia,
Azért írok, mert az Everest poker hetek óta nem hajlandó kifizetni a nyereményemet. Nick-em orsoborso1. Nem tudom mi a problémájuk, mert nem fejtették ki, de küldtem már nekik skrill képernyőfotót, netbank képernyőfotót, fotót a kezemben a személyi igazolványommal, IBAN számot. Most papír alapú bankkivonatot kérnek bescannelve, amit nem tudok küldeni, mert nem kapok a bankomtól ilyet 5 éve. Arra megy ki a dolog, hogy semmiképp ne fizessenek, iszonyatosan bosszantó, hogy végre nyertem valamit és erre megpróbálják elvenni tőlem (gondolom az állhat a háttérben, hogy a barátommal egy ipről is játszottunk egy promociós versenyt (együtt élünk, szóval nehéz másként), de ebből itt az akadémián sem csináltam titkot, hogy a barátom ajánlotta a promóciót, tőle kaptam a pénzt rá (https://poker-akademia.com/vBulletin/poker-akademia-cikkek-hirek/30241-dupla-esely-az-everesten-2x-10-db-samsung-galaxy-tabletet-osztunk-ki-az-uennepek-alatt-2.html#post625547 itt ezt meg is kérdeztem!), és soha nem játszottunk közösen, csak külön szobában ülve, külön virtuális asztaloknál így csalást semmiképp NEM követhettünk el). De mondom ez csak tipp, mert nem gyanúsítottak meg semmivel, csak hülyébbnél hülyébb igazolási módokat várnak el hetek óta. Kérem járjatok közben, nem szeretném elveszíteni a nyereményemet, és nem szeretnék további tortúrát kiállni, bankba szaladgálni és hasonlók.
Üdv,
Orsi
bankszámlakivonatot mindig szoktak kérni, szóval fogod magad és bemész a bankba és kérsz egyet, vagy felmész netbankra, és onnan lemented a pdf-et, ennyi..
szerk:
jah most látom, h nem akarsz bankba menni..lol, azért ennyit megérne a dolog, nem?
Orsika ez nem lehetetlen kérés. Kifizetésnél szoktak kérni dolgokat, meg néha random szerűen is, szóval nem akarják lenyúlni a zsecit. Az is jó ha lefényképezed a bankszla kivonatot, vagy netbankról nyomsz egy printscreent kb.
csak nyugi, mert teljesen igazuk van, ha elolvasod a szabályzatot....minket is felhívott telefonon a party poker , hogy a számlánk közül az egyiket meg kell szüntetniük, mert nem lehet kettő egy helyről...aztán minden megy tovább 1 néven....
ja és nem a nyereményt akarják elvenni, hanem a csalást akarják kizárni...mit szólnál, ha leülnél egy asztalhoz és ott pár ember ismerné egymás lapjait??
Elhiszem, hogy egyszerűbb írni egy kommentet, mint besétálni a bankba, de itt senki nem fog tudni neked segíteni.
A termek a kifizetések esetén minden esetben körültekintően járnak el, így érdemes inkább azon termekkel gyanakvónak lenni, ahol a pénzed egy egyszerű gombnyomás után meg is kapod, hiszen ezen termeknél nem figyelnek kellően a biztonságodra, arra hogy senki ne tudja elvenni a pénzed.
A bankszámlakivonatra szükséged lesz, így mi azt javasoljuk, hogy menj be a bankba és kérj egyet.
Jó játékot kívánunk.
De még egyszerűbb,ha kinyomtadod és kész!
Én is a napokban kértem kifizetést, tőlem is kértek bankszámlakivonatot, másnap már a számlámon is volt a pénz:)
Nekem 2 év alatt kétszer is kellett igazolnom magam Full Tilten, szóval gondolom ez más oldalakon is előfordul. Tavaly január 1-jén ünnepnapon ezt kettő e mail váltással megoldottam.