Póker Fórum Archívum > Pokerakademia.com ügyfélszolgálat > everest poker - psop indulási/nyereményekre jogosultsági probléma

dben94
2014. máj. 16. 13:30

everest poker - psop indulási/nyereményekre jogosultsági probléma

Hello! a pókerakadémián keresztül értesültem a versenyről, és emiatt csináltam most accountot az Everest Pokeren, hogy induljak ezen a sorozaton, de utána olvastam, hogy ha a nyereményekre jogosult akarok lenni és május 12 után regisztráltam akkor azon a linken keresztül kellett volna, nem emlékszem és nem biztos, hogy konkrétan azon keresztül történt a regisztráció, kérdés, hogy mit tegyek, hogy jogosult legyek a nyereményekre?
Remélem megoldható a probléma, várom válaszukat!

Krejdül
Válasz dben94 kommentjére
2014. máj. 16. 13:32

Dobj nekik egy mailt azonnal az info kukac pókerakad - ra, vagy keresd meg őket skype-on, ott biztosan hamarabb találkoznak, és talán még ma le tudják kérni neked az infokat.

imTheDoctor
Válasz dben94 kommentjére
2014. máj. 16. 13:37

Hello! a pókerakadémián keresztül értesültem a versenyről, és emiatt csináltam most accountot az Everest Pokeren, hogy induljak ezen a sorozaton, de utána olvastam, hogy ha a nyereményekre jogosult akarok lenni és május 12 után regisztráltam akkor azon a linken keresztül kellett volna, nem emlékszem és nem biztos, hogy konkrétan azon keresztül történt a regisztráció, kérdés, hogy mit tegyek, hogy jogosult legyek a nyereményekre?
Remélem megoldható a probléma, várom válaszukat!

mégis hogyan várhatod másoktól a segítséget, ha te magad sem vagy tisztában azzal, h mit is csináltál pár nappal ezelőtt? azért ez gáz.. kevesebb italt javaslok
am ha itt értesültél a versenyről és még ott a hírben az a r***dt link is, sztem nagyon egyszerű rákattintani, de ha ezt nem tetted meg, magadra vess

phatfarm88
Válasz imTheDoctor kommentjére
2014. jún. 22. 11:58

Vagy többet! :D

Élő ügyfélszolgálat