Fórum - hozzászólás problémák
Üdv!
Nem tudom, hogy mit kéne beállítanom (esetleg mit nem kellett volna :) ), de minden egyes hozzászólásom alá beírja azt a szöveget, amit ide is befog így nem másolom be. Mi ilyenkor a teendő?
Webhelyminősítő
Általános minősítés
Webhelyminősítő
Általános minősítés
Mi ilyenkor a teendő?
a topik címéből azt hittem valaki rólam vamzerkodik
A böngésződdel lehet valami gubanc, próbáld ki másik böngészővel, hogy akkor mi történik.
Nem akartam új témát nyitni, ez a cím megfelel. Szeretném megkérdezni vagy megkérni a gördülékenyebb kommunikáció és fórumozás érdekében, hogy valamelyik "friss" moderátor magyarázza el nekem legyen szíves, hogy mit jelent a "személyeskedés"?! Ha egy kérdés felmerül, akkor nyilván csak úgy tudok válaszolni, ha kérdés feltevőjének intézem a választ. Csak ma több olyan jellegű törléssel vagy figyelmeztetéssel találkoztam (nem saját), ahol szemernyi sértő megjegyzés nem volt. Úgy érzem "kicsit" túl van lihegve a történet!
Egy kis olvasnivaló:
6.2.1. Szem
Khm, én is idekérdeznék valamit, ha írtam a fórumba egy hozzászólást és szeretnék rajta utólag változtatni, akkor ezt mégis hogyan tehetem meg? Egyszerűen nem látom a fától az erdőt, megköszönnék egy segítséget...
A FA:
"szerkesztés" gomb a hozzászólásod alatt.
Aham, hát az túl egyszerű lenne, de én nem látok szerkesztés gombot..:)
Ha nincs, akkor Neked nem szabad szerkeszteni. (Minden szavad kincs, nem szeretnék, ha eltűnne. :):o )