Hero és egyéb...
Sziasztok,
1, mikor hand history-t szúrok be, hogyan tudom azt saját, illetve ellenfeleim nickneve nélkül megtenni (én legyek Hero)?
2, HOgyan tudok boldolni egy hozzászólásban?
1. Léteznek hand history konverterek, amik olvashatóbb formára alakítják a HH-t (és a nick neveket is megváltoztatják). Például itt. De csak néhány nagyobb terem formátumát támogatják.
2. Az üzenet szerkesztő felületét át kell állítani, ha jelenleg nem látszik az opció: Kezelőpult - Beállítások módosítása - Egyéb beállítások, és ott válaszd a Kiterjesztett felület-et.
De csak néhány nagyobb terem formátumát támogatják.
http://www.neildewhurst.com/hand-converter/
En ezt hasznalom ha nagyritkan postolok.
Ezeket tudja:
* Poker room skins
* Party Poker
* Poker Stars
* Absolute Poker
* Prima Poker
* Paradise Poker
* Ultimate Bet
* Cryptologic
* Full Tilt Poker
A legjobb sztem, de regisztralni kell.
Köszi szaki Neked is, b2b teremben játszok jelenleg, bár lehet hamarosan ismét party-hoz megyek és akkor már tudom majd használni!
Én ezt szoktam használni:
Poker Zion HH converter
Be szoktam pipálni a "Mark Important Stacks" és a "Show Results" kockákat. A Format-nál a "Bet-The-Pot" formátumot szoktam választani.
Én ezt szoktam használni:
Poker Zion HH converter
Be szoktam pipálni a "Mark Important Stacks" és a "Show Results" kockákat. A Format-nál a "Bet-The-Pot" formátumot szoktam választani.
en eddig egyszeruen bekopiztam, aztan atirtam a sajat nevem
Ez a Zion nem convertálja a Pokerstars Tourney handjeit. Valaki tud egy olyan konvertert ami ezt is tudja? mostanaba sok versenyt fogok online jatszani es szeretnem ha egyszerűbben altlathatoak lennenek a partyk.