Admin
Válasz Heyman kommentjére
2011. márc. 5. 23:43

Köszi, hogy jelezted ezeket a hibákat. Igyekszünk mihamarább javítani.

TechAdmin
2011. márc. 7. 13:25

1. és 2.

Ezeket javítottam, most már át kell tudd írni a születésnapodat és a többi beállítást is.

3. ismerősöm regisztrált ide, és megerősítette a mail címét, de ugye meg kell adni nevet, meg születési időpontot, és hiába kattint a mentésre, mindig megkérdi, és nem engedi tovább...

ezek a problémák chrommal és ie-vel is előfordultak

Múlt hét elején volt egy ilyen hiba, ám ezt azóta javítottam - továbbra is gondjai vannak az ismerősödnek? Ha igen, akkor meg tudnátok adni, hogy mi az emailcíme vagy nickje amivel regisztrált?

Heyman
Válasz TechAdmin kommentjére
2011. márc. 7. 14:30

Ezeket javítottam, most már át kell tudd írni a születésnapodat és a többi beállítást is.

Múlt hét elején volt egy ilyen hiba, ám ezt azóta javítottam - továbbra is gondjai vannak az ismerősödnek? Ha igen, akkor meg tudnátok adni, hogy mi az emailcíme vagy nickje amivel regisztrált?

1. és 2. hiba valóban javítva lett. köszönöm!

a 3. miatt írtam az ismerősömnek, várom válaszát.

UPDATE: visszaírt az ismerősöm, sikerült neki.

Tir-X
2011. márc. 7. 21:46

Van valami fejlemény a képpel kapcsolatban, hogy miért nem jó? Semmi sürgetés, csak mondom emlékeztetőül szólok, hogy még nem jó :)

Zoleee
Válasz Tir-X kommentjére
2011. márc. 7. 23:50

Van valami fejlemény a képpel kapcsolatban, hogy miért nem jó? Semmi sürgetés, csak mondom emlékeztetőül szólok, hogy még nem jó :)

Úgy néz ki, hogy nemrég updateltünk egy szoftvert. Ezután történhetett ez a változás. Azt sejtjük, hogy azoknak akiknek az akadémiás nicknevükben space, vagy kötőjel, vagy "ö" betű van mind így jártak (ez nagyon kevés fórumozót érint). Egy vbulletin bug lehet, amit próbálunk megoldani, dolgozunk rajta.

dj.reLax86
Válasz Zoleee kommentjére
2011. márc. 7. 23:53

akiknek az akadémiás nicknevükben space, vagy kötőjel, vagy "ö" betű van mind így jártak

Ezt a vonalat hagyjátok mert én is így jártam és nekem ezek közül egyik sincs. Meg azt írja hogy nem vagyunk regisztrálva.

Tir-X
Válasz Zoleee kommentjére
2011. márc. 7. 23:54

Köszi a választ.

Jól van, csak nyugodtan, végülis ez legyen a legnagyobb hiba :) Majd kiszedem akkor a képet, hogy addig se csúfkodjon :)

dj.reLax, lehet hogy a pont is ide tartozik, csak azt nem írta Zoleee.

dj.reLax86
Válasz Tir-X kommentjére
2011. márc. 8. 0:08

dj.reLax, lehet hogy a pont is ide tartozik, csak azt nem írta Zoleee.

igaz. Én amúgy kiszedtem a képet.

eduard
Válasz dj.reLax86 kommentjére
2012. febr. 17. 8:16

Hali,

Piactr | Online poker, Rakeback, Pker bnusz oldalon nekem csak tavalyi topikokat mutat de azt se időrendben.

Nézzetek meg legyszi

Koszka9999
Válasz eduard kommentjére
2012. febr. 17. 10:48

Hali,

Piactr | Online poker, Rakeback, Pker bnusz oldalon nekem csak tavalyi topikokat mutat de azt se időrendben.

Nézzetek meg legyszi

Nálam is ugyanez a probléma.

Élő ügyfélszolgálat