Köszi, hogy jelezted ezeket a hibákat. Igyekszünk mihamarább javítani.
1. és 2.
3. ismerősöm regisztrált ide, és megerősítette a mail címét, de ugye meg kell adni nevet, meg születési időpontot, és hiába kattint a mentésre, mindig megkérdi, és nem engedi tovább...
ezek a problémák chrommal és ie-vel is előfordultak
Ezeket javítottam, most már át kell tudd írni a születésnapodat és a többi beállítást is.
Múlt hét elején volt egy ilyen hiba, ám ezt azóta javítottam - továbbra is gondjai vannak az ismerősödnek? Ha igen, akkor meg tudnátok adni, hogy mi az emailcíme vagy nickje amivel regisztrált?
Van valami fejlemény a képpel kapcsolatban, hogy miért nem jó? Semmi sürgetés, csak mondom emlékeztetőül szólok, hogy még nem jó :)
Van valami fejlemény a képpel kapcsolatban, hogy miért nem jó? Semmi sürgetés, csak mondom emlékeztetőül szólok, hogy még nem jó :)
akiknek az akadémiás nicknevükben space, vagy kötőjel, vagy "ö" betű van mind így jártak
Köszi a választ.
Jól van, csak nyugodtan, végülis ez legyen a legnagyobb hiba :) Majd kiszedem akkor a képet, hogy addig se csúfkodjon :)
dj.reLax, lehet hogy a pont is ide tartozik, csak azt nem írta Zoleee.
dj.reLax, lehet hogy a pont is ide tartozik, csak azt nem írta Zoleee.
Hali,
Piactr | Online poker, Rakeback, Pker bnusz oldalon nekem csak tavalyi topikokat mutat de azt se időrendben.
Nézzetek meg legyszi
Hali,
Piactr | Online poker, Rakeback, Pker bnusz oldalon nekem csak tavalyi topikokat mutat de azt se időrendben.
Nézzetek meg legyszi