Póker Fórum Archívum > Pokerakademia.com ügyfélszolgálat > Online Póker termek - igény felmérő topik

jacsapoker
Válasz Admin kommentjére
2016. ápr. 17. 17:50

Pokerhost én is affiliate voltam, ha gondoljátok egy megbízható marketingesnek megadom a skype címét.

Admin
Válasz jacsapoker kommentjére
2016. ápr. 17. 18:42

Fulpot poker játékpénzes terem, volt 1000$om nem engedték kivenni.

Maradjunk annyiban, hogy érdekes üzleti modellt alkalmaznak ott. :-)

Starpoker csak indiaiakat fogad.

Akkor valószínű ezért nem válaszoltak eddig.

Pokerhost én is affiliate voltam, ha gondoljátok egy megbízható marketingesnek megadom a skype címét.

Remek, akkor kérlek küld el nekünk a skype címét az infos e-mail címünkre. Köszi ;)

WINAMAXDONK
Válasz Admin kommentjére
2016. ápr. 17. 22:46

Hát akkor engem és pár embert lehet h fogad azért a Starpoker

ellenseg
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 5. 11:45

Microgamingből végül nem lett semmi?

Admin
Válasz ellenseg kommentjére
2016. máj. 5. 13:25

Microgamingből végül nem lett semmi?

Sajnos még mindig várunk válaszukra. Nem rajtunk múlik :-(

Atsa89
2016. máj. 27. 11:56

Sziasztok!nekem egy olyan problémám van hogy nem tudok se felmenni a partypoker oldalálra se letölteni a softvert.TUd valaki nekem egy linket küldeni?("a webhely nem elérhető") előre is köszi a segítséget

Ismeretlennn
Válasz Admin kommentjére
2016. máj. 27. 12:53

Pokermonsterről lehet tudni valamit?
Ha jól gondolom ez a valódi ourgame

Szelevenyi54
2018. jan. 27. 11:16

Szelevenyi54

.nfrderrero l termet keresnék hobbi pokeres vagyok .Pl regisztráltam a parti pokerre dessemijen freerolra nem enged nek be . nem tudom.......

ria05
Válasz Szelevenyi54 kommentjére
2018. jan. 27. 11:51

.nfrderrero l termet keresnék hobbi pokeres vagyok .Pl regisztráltam a parti pokerre dessemijen freerolra nem enged nek be . nem tudom.......

Az értelem sugárzik az írásból. Egy kérdést nem lehetne normálisan (értelmesen magyar nyelven) leírni? A Party pokeren csak az játszhat freerollt, akinek volt sikeres befizetése.

Rudi8
Válasz Admin kommentjére
2020. márc. 4. 12:36

Global Poker nincs tervben? A Sharkscope leaderboard szerint, ott magasabb téten jobban pörög az sng mint máshol.

Élő ügyfélszolgálat