Admin
2011. aug. 5. 16:05

Póker Akadémia eseményfolyam

A mai napon egy új fejlesztést aktiváltunk, az eseményfolyam a Póker Akadémia legfrissebb és legfontosabb tartalmait összegzi valós időben. Az új modult a főoldal tetején találjátok, segítségével azonnal értesülhettek minden újdonságról. Az eseményfolyam elemei megjelenési idő alapján sorrendezve jelennek meg, címmel és néhány szavas bevezetővel. Az eseményfolyamba bekerülnek a hírek, stratégiai cikkek, pro team blogok, kiemelt blogok, hét partija, videók, szavazás, a szerkesztők által kiemelt fórum topikok és tweetek, illetve az oldal bármilyen fontosnak ítélt tartalma. A különféle típusú tartalmak könnyű felismerését színkódokkal ellátott címkék segítik. Természetesen az adott tartalomhoz tartozó kommentek száma is látható, a komment felület továbbra is egy gombnyomással elérhető.

Az eseményfolyam saját aloldallal is rendelkezik, ahol a történések visszakereshetők maradnak. Ezen az aloldalon különféle szűrési lehetőségek is rendelkezésre állnak.

Reméljük elnyeri tetszéseteket az új fejlesztés, használjátok egészséggel!

Ebben a fórum topikban várjuk a véleményeteket az eseményfolyammal kapcsolatban.

wamcsi
Válasz Admin kommentjére
2011. aug. 5. 16:07

Szerintem nagyon jó! Köszönjük!

Iniesta
Válasz wamcsi kommentjére
2011. aug. 5. 16:09

Szerintem nagyon jó! Köszönjük!

Szerintem is :)
Ty

reirreT
Válasz Iniesta kommentjére
2011. aug. 5. 16:14

Ha a "szerkesztôk által kiemelt fórum topikok" fôoldalon való megjelenése megdobja a handelemzôs topikok látogatottságát, akkor óriási like :)

Szerk.: az AK 3bet potban kiemelt topikhoz 0 hsz.-t ír (pedig nem üres), a gombra kattintva visszajön a fôoldalra. A címre kattintva működik rendesen. Az érdekes party topikot megnyitja kommentelni, ott látszik is, hogy hány hsz van hozzá, csak ezt nem.

FeketeS
Válasz reirreT kommentjére
2011. aug. 5. 16:26

Így elsőre elég furcsa, de majd a jövő eldönti, hogy mennyire lesz hasznos. Vannak bizonyos pozitív következményei, az biztos. Köszönjük az újabb fejlesztést!

TechAdmin
Válasz reirreT kommentjére
2011. aug. 5. 16:38

Szerk.: az AK 3bet potban kiemelt topikhoz 0 hsz.-t ír (pedig nem üres)

Köszi az észrevételt, javítottuk :).

Totya
Válasz TechAdmin kommentjére
2011. aug. 5. 17:24

Én egyelőre nem igazodok el rajta, majd meglátjuk...

jabyga
Válasz TechAdmin kommentjére
2011. aug. 5. 17:29

Nekem tetszik, pofás lett! Már csak a "tetszik" gomb hiányzik! :D

Élő ügyfélszolgálat