Va
Válasz ceewyl kommentjére
2008. nov. 25. 12:49

választék

- valamilyen pofás, kapucnis pulcsi biztosan sokakat érdekelne
- egyéb könyveket terveztek felvenni a választékba? (pl ami most téma: Gus Hansen: Every Hand Revealed)

V.Peti
Válasz Va kommentjére
2008. nov. 25. 12:52

- egyéb könyveket terveztek felvenni a választékba? (pl ami most téma: Gus Hansen: Every Hand Revealed)

neee, neee csábíts! nem akarok naponta tíz videót felrakni és blogbejegyzést írni, neee kísérts :)

Admin
Válasz V.Peti kommentjére
2008. nov. 25. 19:40

Sok sikert a shophoz!

Ha lesz galléros poló, biztos rendelek egyet.

Kár, hogy pontom nincs egy darab se, és előre láthatólag egy darabig nem is lesz. :)

Tényleg van, pedig úgy emlélkeztem nincs. :) Image

ceewyl: pedig lennie kell 200 hsz után...

pulcsit nem terveztek készítettni?

Galléros póló, illetve kapucnis pulcsi is jó eséllyel lesz majd a kínálatban. Minden a kezdeti tapasztalatoktól függ, miszerint van-e a shopra és kapcsolódó pontrendszerre igény ebben a formában, illetve az a gyakorlatban is elnyeri-e a tetszéseteket. Tehát ez most alapvetően még csak egy béta verzió. Várjuk a további ötleteiteket és észrevételeiteket!

V.Peti
Válasz Admin kommentjére
2008. nov. 25. 19:56

szerintem mindenképpen van igény ezekre, én speciel lestipistopizom az első pulcsit!

titcar
Válasz V.Peti kommentjére
2008. nov. 26. 2:59

én meg az első galléros pólót :)

(ha akadémiás cg előtt dobok egy privátot, akkor uyge hoztok nekem pólót? :) )

Littlemage
Válasz titcar kommentjére
2008. nov. 26. 4:24

A régebbi, pontra beváltahtó ajándékok (monitor, ujsagelofizetesek, napszemüvegek, egerek, stb) élnek-e még?

Admin
Válasz Littlemage kommentjére
2008. nov. 26. 8:58

(ha akadémiás cg előtt dobok egy privátot, akkor uyge hoztok nekem pólót? :) )

Csak időben dobd azt a privátot. :)
A régebbi, pontra beváltahtó ajándékok (monitor, ujsagelofizetesek, napszemüvegek, egerek, stb) élnek-e még?

Azok már nem.

Zehy
Válasz Admin kommentjére
2008. nov. 26. 9:11

Nem tudok sajnos loginolni a shopba, fehér képernyő jön be a nick/pass megadása után. Két különböző helyen is próbáltam. Mit csinálok rosszul?

fejes1988
Válasz Zehy kommentjére
2008. nov. 26. 9:25

Királyság! Igény? Jóhogy :D

buktar
Válasz Zehy kommentjére
2008. nov. 26. 9:41

Nem tudok sajnos loginolni a shopba, fehér képernyő jön be a nick/pass megadása után. Két különböző helyen is próbáltam. Mit csinálok rosszul?

Miért akarsz belépni? Letöltöd a megrendelőlapot, és elküldöd a megadott címre.

Élő ügyfélszolgálat