Polacheck
2008. szept. 1. 10:17

Pokerakademia on the top!

Nem tudom, hogy ki mennyire követi a hazai pókeres szájtok látogatottságait, de a napokban az akadémia lapletöltések számában megverte az egyik legnagyobb ellenfelét. Egyedi látogatók számában még van lemaradás, de a lapletöltés szépen alakul, azaz sokkal nagyobb itt a tartalom, amit az olvasók (azaz mi) böngészhetnek.

Keep up the good work boys!

Image

titcar
Válasz Polacheck kommentjére
2008. szept. 2. 21:22

Nem tudom, hogy ki mennyire követi a hazai pókeres szájtok látogatottságait, de a napokban az akadémia lapletöltések számában megverte az egyik legnagyobb ellenfelét. Egyedi látogatók számában még van lemaradás, de a lapletöltés szépen alakul, azaz sokkal nagyobb itt a tartalom, amit az olvasók (azaz mi) böngészhetnek.

Keep up the good work boys!

Image

ezt hol lehet nyomon követni? :)
aláírás odab@sz :D

kanrich_
Válasz titcar kommentjére
2008. szept. 3. 7:08

Wooooooooow! Király ez az aláírás tényleg! :D :D

chubbyhun
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. szept. 3. 8:12

ez az, a színvonalas tartalom és jó közösség a lényeg, így tovább fiúk :)

Polacheck
Válasz titcar kommentjére
2008. szept. 3. 8:43

ezt hol lehet nyomon követni? :)
aláírás odab@sz :D

Alexa.com gyakorlatilag szinte minden oldal látogatottságát monitorozza. Ugyanerre jó még a gugli trends is, de ott csak az első párszázeszer paget jeleníti meg.

Kell a reklám az alapítványnak, bárki beteheti :D

GreEko
Válasz Polacheck kommentjére
2008. okt. 29. 14:59

ma a kezembe nyomtak suliba menet egy wo-man magazint, amiben felfedeztem a poker-nagy játékosok cikket :)
ismerösek voltak a játékosokrol irt sorok, és a cikk végén örömmel vettem észre a pókerakadémia új logoját! :D :D

Élő ügyfélszolgálat