Póker Fórum Archívum > Pokerakademia.com ügyfélszolgálat > Pokerakadémián keresztül történő regisztrálás Everestpokerre

Repülösschy
2015. szept. 29. 20:36

Pokerakadémián keresztül történő regisztrálás Everestpokerre

Szép estét.

Bárhogyan próbálom nem hozza be a böngészőm, próbáltam Chrome-on, Exploreren és Firefoxon is de se kép se hang miután rányomok a pokerakadémián feltüntetett "Regisztráció" gombra az Everestpoker részen ( Everest Poker letöltés és €1500 bónusz ).
Olyasmi után olvastam hogy elavult az átjátszó link vagyis "tls" és elvileg ezért nem nyitja meg.
Kérlek segítsetek.
Köszönettel.: Máté

Repülösschy
Válasz Repülösschy kommentjére
2015. szept. 29. 20:39

Röviden tömören, ha rányomok a "regisztráció"-ra nem jön be semmi, és ez számomra kicsit aggasztó, mert Pokerakadémián keresztül szeretnék regisztrálni.

monsterszilard
2015. szept. 29. 20:43

Én is probáltam ugyan ez a helyzet!

Admin
2015. szept. 29. 21:33

Röviden tömören, ha rányomok a "regisztráció"-ra nem jön be semmi, és ez számomra kicsit aggasztó, mert Pokerakadémián keresztül szeretnék regisztrálni.

Az Akadémiás regisztrációs link működik. A magyar internetszolgáltatók egy része viszont blokkolja jelenleg az Everest weboldalának elérését. Használj zenmate-et vagy tort.

Repülösschy
2015. szept. 29. 21:47

Tor-on keresztül is próbáltam. Viszont ez esetben az everestpoker szerever maga blokkolja ip cím és mi-egyéb hiánya miatt.

Élő ügyfélszolgálat