Póker Fórum Archívum > Pokerakademia.com ügyfélszolgálat > Segítség! Hiba az oldalon. Blog indítás és beállítások elérhetetlenül.

DavidDorky
2009. dec. 24. 13:23

Segítség! Hiba az oldalon. Blog indítás és beállítások elérhetetlenül.

Hello!

Lenne egy nagy problémám. Regisztrációm óta van ez a dolog. Nem tudok blogot indítani, illetve belépni a beállítások menüpontba. Ha ezek valamelyikére klikkelek, bejön egy hibaüzenet, 10 mp-s visszaszmlálással, ami arra figyelmeztet, hogy menjek a www.pokerakademia.com oldalra, mert csak ott tudom megváltoztatni a dolgokat, illetve blogot indítani. De hol lennék, ha nem ott?

Pár hónapja már lebonyolítottam egy kisebb e-mail csatát is Zolee-val, aki megpróbált nekem segíteni, törölte az accomat, majd újra regisztráltam. De semmi változás - ezután már ő sem tudta a gyógyírt a problémámra.

Kérlek titeket, akinek van valami ötlete, hogy mi lehet a gond, az szóljon.

Előre is kösz, DavidDorky.

TechAdmin
Válasz DavidDorky kommentjére
2009. dec. 25. 2:06

Szia, biztos vagyok benne hogy tudok neked segiteni, de ehhez megkernelek kuldd el nekem azt a hibauzetet a techadmin@pokerakademia.com cimre, ha van ra modod. Jo lenne pontosabban tudni mi a gond.

Powerotti
Válasz TechAdmin kommentjére
2009. dec. 26. 6:44

login hiba

Régóta megvan ez a gubanc:

Fórum fül alatt be vagyok jelentkezve, ha főoldalon vagyok akkor nem, blog oldalon szintén nem...
Általában hozzászólások írásakor tűnik fel, hogy be kéne jelentkeznem újból.

WinXp, IE8

DavidDorky
Válasz Powerotti kommentjére
2009. dec. 26. 13:43

Igen, fórumban nekem is rendben van minden. Ott tudok csak egyedül változtatni néhány dolgot.

Amúgy elküldtem az e-mailt, Techadmin! Várom a segítséget...

Élő ügyfélszolgálat