Szerver-átállás zajlik
Szerver-átállás miatt időszakosan lassulást és egyéb hibákat tapasztalhattok a Póker Akadémia oldalán. Az átállás még némi időt vesz még igénybe, de reméljük pár órán belül minden visszaáll a régi kerékvágásba.
A központi oldalról az Aktuális fórumtémák linkjeire kattintva Page not found hibaüzenetet jelez.
A központi oldalról az Aktuális fórumtémák linkjeire kattintva Page not found hibaüzenetet jelez.
Az észlelt hibák javítva. Itt jelezzétek ha találkoztok még valami hibával.
Az észlelt hibák javítva. Itt jelezzétek ha találkoztok még valami hibával.
Hali!
Egy nyilvánvaló és nem értelemzavaró elírás a napi kérdésnél:
"Hívásodat a CO, a Dealer és a nagyon tight játékot játszó kisvak is megadja. A flopra 9 7 5 érkezik, a kisvak passzol, te $12-ig emelsz, ezt a dealer megadja, amire a nagyvak $40-ig visszaemel."
{ tudom hogy itt offtopic, bocs :-) }
köszi!
Hali!
Egy nyilvánvaló és nem értelemzavaró elírás a napi kérdésnél:
"Hívásodat a CO, a Dealer és a nagyon tight játékot játszó kisvak is megadja. A flopra 9 7 5 érkezik, a kisvak passzol, te $12-ig emelsz, ezt a dealer megadja, amire a nagyvak $40-ig visszaemel."
{ tudom hogy itt offtopic, bocs :-) }
urgent help
dear admin
megírtam egy bejegyzést, és nem jelent meg a saját posztjaim között, ezért megírtam újra, az sem jelent meg, elkezdtem gyanakodni, megnézem a blogok főoldalt, és most kétszer posztoltam ugyanazt.
elnézést kérek érte, de ez akkor egy bug az új rendszerben.
+ kérem töröljétek azt amit másodjára raktam fel.
bocsi érte
+ update
annak ellenére, hogy a főoldalon 2 posztom is látszik, a sajátjaim között egyik sem :)
Nem tudom, hogy az átállással kapcsolatos probléma-e, de nem tudok videót letölteni. Konkrétan Medgypeti, titcar és R1per2 NL100 FR videójáról van szó. Fájl nem található, firefox 3.5.2