csicso9
Válasz kszegi kommentjére
2013. jan. 27. 22:27

Ja! Az ok! Volt még egy kérdésem! :)

dfecco23
Válasz csicso9 kommentjére
2013. jan. 27. 22:28

Na arra a kérdésedre én már nem tudok válaszolni :))

Tir-X
2013. jan. 27. 22:33

Üdv!

Olvastam a poker nagyjairól szoló cikkeket! Nekem is van néhány ilyen írásom, olyanokrol akikröl ott még nincs Annie Duke stb. Hogy tudom oda feltölteni, vagy máshova kell és tirakjátok be oda ha jó?

Nem tudod Te magad feltölteni, PA-nak ha írsz e-mailt, ők majd megmondják, hogy igényt tartanak-e rá, ha igen, akkor gondolom feldobják.

Oldal legalján ott a kapcsolat gomb, ha nem találnád az e-mail címet. Arra kattintva írhatsz.

csicso9
2013. jan. 27. 22:40

Köszönöm Tir-X! Tényleg ős tag vagy , te mindenben tudsz segíteni!

uav_online
2013. jan. 28. 10:50

Hi!

Paf poker-ről kérdeznék:

1.Hogy , ha elfogadom az 500$-os bonuszt ,amit első letöltésnél ajánlott fel az ongame részénél akkor azt csak ott játszhatom ki és a boss részén termelt rake-t nem veszi figyelembe?
2. mindegy mennyit depositolok? pl 300$-nál is megkapom az 500$-os bonusz lehetőséget?
2. rakerace-be mind a két teremben termelt rake beszámít?

Tir-X
Válasz uav_online kommentjére
2013. jan. 28. 11:48

1.
Szerintem inkább ne fogadd el, ha rosszabb, mind a first depo bónusz volna. Ilyenkor sokszor felülírja az ilyesmi bónusz azt, amit kapnál. De ebben nem vagyok biztos.

2.
Terem bemutató oldaláról: "bejelentkezés után kell kiválasztanod, hogy melyik bónuszt szeretnéd választani!"

Tehát Te választasz. Amikor ilyen bónuszokat látsz, hogy nagyobb összegnél több pont kell ugyanakkora részlet kijátszására, nem a befizetés mértéke szokott számítani.

3.
Rake race tájékoztatóból: "A két hálózatban termelt rake minden játékosnál összegzésre kerül."

Szóval igen, mindkettő számít, és összegük kerül be az eredmények közé.

uav_online
2013. jan. 28. 12:20

köszi.

nincs 1st depo,szóval ezt kell elfogadnom (bár nem rossz mert 45%rb-re jön ki). Viszont a bónuszt az ongame-nél ajánlotta fel, nem tudom beleveszi-e a boss-os rake-t is.

luckyb555
Válasz uav_online kommentjére
2013. jan. 30. 13:33

Tisztelt Ügyfélszogálat!

Érdeklődnék, hogy van-e valamilyen különösebb oka annak,
hogy mára virradóra kb. 30-cal csökkent akadémiás pontjaimnak
a száma!?

nbzmgpkr
2013. jan. 30. 14:30

sziasztok. hogyan tudok új fórumtémát indítani? sehol sem találom ezt az opciót.

Admin
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. jan. 30. 14:44

sziasztok. hogyan tudok új fórumtémát indítani? sehol sem találom ezt az opciót.

Fórum kategóriákon belül a bal felső részen található az "Új téma indítása" opció.

Élő ügyfélszolgálat