Látom, hogy frissültek a pontok. Viszont én már 1140-ért vásároltam 3 Harrington művet. Szóval ezt le kellene vonni belőle.
Jé, most látom hogy még mindig nem frissültek a pontjaim a kezdeti 100 ról.
Utánna tudnátok nézni?
Előre is köszi.
Üdv
nekem sem frissült még...
Gondolom a kollega még dolgozik rajta :) Nem egy pár órás meló.... Inkább napokba telik, mivel az egész még manuálisan történik. Így előfordulhat hiba is, ezért nyugottan szóljatok, ha valami rendellenességet tapasztaltok!
A mai napon 2009. január 6-val bezárólag jóváírásra kerültek a Póker Akadémia Pontok. Ha hibát észleltek kérjük jelezzétek.
Látom, hogy frissültek a pontok. Viszont én már 1140-ért vásároltam 3 Harrington művet. Szóval ezt le kellene vonni belőle.
Jé, most látom hogy még mindig nem frissültek a pontjaim a kezdeti 100 ról.
Utánna tudnátok nézni?
Előre is köszi.
Üdv
nekem sem frissült még...
Gondolom a kollega még dolgozik rajta :) Nem egy pár órás meló.... Inkább napokba telik, mivel az egész még manuálisan történik. Így előfordulhat hiba is, ezért nyugottan szóljatok, ha valami rendellenességet tapasztaltok!
Köszönöm!
Akkor ez az én lustaságom végett van, mármint a tudatlanságom, hogy nem olvastam utánna, miért mennyi pont jár.
Már levonva. És mindenki másnak is, akinek ezelőtt még nem vontuk volna le. Persze, ha valaki kimaradt, csak jelezze bátran. :)
srácok a könyvek meg a póló a cég ajándéka? :D
Nekem még mindig soknak tűnik. 1240 pontom volt a vásárláskor, amikor elköltöttem 1140-et. Most 1300 van, holott szerintem 100 + a frissen hozzáírt pontoknak kellene lennie. Ha azt mondod, hogy ennyinek kell lennie, én csak örülök, de irreálisnak tartom.
srácok a könyvek meg a póló a cég ajándéka? :D
A mai napon 2009. február 7-vel bezárólag jóváírásra kerültek a Póker Akadémia Pontok. Ha hibát észleltek kérjük jelezzétek!