Milyen 5 topikról beszélsz?
1 topikot nyitottam az off topikok között, ami nem pokeres, mint ahogy van vicc topik , film topik , horgász és sorolhatnám nem tudom mért zavar enire
Azért ahhoz, hogy az oldal szakmaisága csökken az elmúlt években, a pókerakademia működési stratégiája is nagyban hozzájárult! 4-5 évvel ez előtt tele voltunk magas tétes profikkal, akik példaképek voltak, és akik - ilyen olyan okok miatt - sorban elhagyták az oldalt.
És arra, hogy mindezt megbeszéljük ismét létrehoztunk egy teljesen felesleges topicot! :))
a mosógép témát még szerintem el lehet fogadni, talán mást is érdekelhet, de azért a prostiVSbarátnő... ez tényleg nagyon az alja
Azért ahhoz, hogy az oldal szakmaisága csökken az elmúlt években, a pókerakademia működési stratégiája is nagyban hozzájárult! 4-5 évvel ez előtt tele voltunk magas tétes profikkal, akik példaképek voltak, és akik - ilyen olyan okok miatt - sorban elhagyták az oldalt.
Erről nem az oldal tehet, hanem a sok backing/staking csoport, meg az, hogy nagyon megerősödött a mezőny, és senki se akar ingyen oktatni, amennyiért megtenné, annyit meg senki se fizetne kb.
Ez nem így van. :) Az oldal kb 80%-ban tehet róla így saccperkb. Akik régóta fórumoznak, azok emlékeznek cifra dolgokra, és teljesen elbaltázott -alapjáraton jó- koncepciókra.
Akkor rakj már fel 1-2 oktató videót pls a játékodról!! :P Engedik, hogy olyat csinálj?
ps tele van videókkal. És, mennyivel szakmaibb? Semennyivel, nosfi edzése megszűnt mert kutyát sem érdekelt (ingyen) ahogy grindolja a 60-100-200 turbó sng asztalokat.
Mindig a közösség teszi olyanná a helyet, amilyen.