1,1$ SNG, AK kérdés postflop
Full Tilt No-Limit Hold'em, 1.2 Tournament, 60/120 Blinds (8 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (SB) (t1950)
BB (t975)
UTG (t2980)
UTG+1 (t1520)
MP1 (t615)
MP2 (t1760)
CO (t1560)
Button (t2140)
Hero's M: 10.83
Preflop: Hero is SB with K, A
UTG calls t120, 5 folds, Hero bets t360, 1 fold, UTG calls t240
Flop: (t840) 7, 10, 9
HERO ???
Nagyon kiegyenlítettek a zsetonállások, de a vakok már egész nagyok, mindenki 10-15BB között van.
A kérdésem az, hogy mit érdemes csinálni ezen a flopon AK-val a Cl ellen?
Még vagy 8 asztal ment ezen kívül, semmi info az ellenről.
a.) ckeck/fold, tehát a számunkra abszolút érdektelen flopon feladjuk a partit és játszunk tovább a megmaradt kb. kezdőnek megfelelő zsetonnal.
b.)bet 450-600, call AI. Ha ezt meglépjük akkor már commitedek vagyunk, tehát arra rendezkedünk be, hogy megadjuk az esetleges allint és valószínűleg hátul leszünk
c.) egyből allin megyünk, megkímélve magunkat ezzel a későbbi döntésektől, és még van fold equitynk is, a várható 840 pedig elég jó helyzetbe hozna az adott állásnál. Ennek is az a hátránya, hogy call esetén nagy valószínűsággel javulnunk kell.
Ti mit gondoltok errpl a leosztásról, hogy lenne a legjobb?
Előre is köszi a válaszokat, P.Zs
Full Tilt No-Limit Hold'em, 1.2 Tournament, 60/120 Blinds (8 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (SB) (t1950)
BB (t975)
UTG (t2980)
UTG+1 (t1520)
MP1 (t615)
MP2 (t1760)
CO (t1560)
Button (t2140)
Hero's M: 10.83
Preflop: Hero is SB with K, A
UTG calls t120, 5 folds, Hero bets t360, 1 fold, UTG calls t240
Flop: (t840) 7, 10, 9
HERO ???
Nagyon kiegyenlítettek a zsetonállások, de a vakok már egész nagyok, mindenki 10-15BB között van.
A kérdésem az, hogy mit érdemes csinálni ezen a flopon AK-val a Cl ellen?
Még vagy 8 asztal ment ezen kívül, semmi info az ellenről.
a.) ckeck/fold, tehát a számunkra abszolút érdektelen flopon feladjuk a partit és játszunk tovább a megmaradt kb. kezdőnek megfelelő zsetonnal.
b.)bet 450-600, call AI. Ha ezt meglépjük akkor már commitedek vagyunk, tehát arra rendezkedünk be, hogy megadjuk az esetleges allint és valószínűleg hátul leszünk
c.) egyből allin megyünk, megkímélve magunkat ezzel a későbbi döntésektől, és még van fold equitynk is, a várható 840 pedig elég jó helyzetbe hozna az adott állásnál. Ennek is az a hátránya, hogy call esetén nagy valószínűsággel javulnunk kell.
Ti mit gondoltok errpl a leosztásról, hogy lenne a legjobb?
Előre is köszi a válaszokat, P.Zs
Ez így nagyon necces. Nálam ez pre flop all in.
Jah, csak a kérdésre nem válaszoltam :), így én is a check/foldra szavazok.
Pre AI
floppon meg mást nem tudok elképzelni jó játékként, mint a c/f-ot.
Én is a check/foldra szavazok. Ezen a limiten ilyen boardon felesleges trükközni.
Pre-flop All-in, amúgy check fold a részemről is!
Így-e:
[pokerhandreplays]2237807[/pokerhandreplays]
Így-e:
[pokerhandreplays]2237807[/pokerhandreplays]
Preflop betelhettél volna többet, min 480, ha pedig sokszor limp callol az utg, akkor az all-in is mehet.
Ha már így alakult a flop én check-foldot játszanék.
válaszok
Köszi mindenkinek a HSZ-eket, én is a c/foldot játszottam.
Mostantól esténként remélem tudok majd még feltenni legalább 1-2 ilyen handet a sessionból.