Overbet valóban felesleges volt. Ekkora vakszinten és a játék ezen szakaszában nem biztos , hogy érdemes tönkremenni egy AA-val.
ui.: Miért nyitottál új topikot? Máskor szerintem nyugodtan mehet HU SNG-be.
hogy te milyen pesszimista vagy...
Ebben igazad is van, de oké közepes király: Későbbi 3 utcán nem fogom tudni hol vagyok a partiban, ha alacsony lap jön. Könnyen hozhat az neki 2 párt. És onnantól nem fogom tudni, hogy állok a partiban. Lásd a handet, K3s-el jön, és itt se tudtam pontosan mire tenni.
Talán olyan 600 zsetonból meg lehetett volna úszni. Pre 60-as emelés, majd 3/4 potnyi hívásokkal operálni.
Ha turn-on check-raise allint kapunk, akkor nehéz helyzetbe vagyunk, talán el lehet dobni.
Riveren két párral donkolni fog, csak call.
ne csináljátok már.
Ha az ellenfél hajlandó K3s-sel 5x emelésért megnézni a flopot, akkor miért ne lenne jó az 5X, és ha TP vel megadja az overbetet a flopon akkor miért lenne hiba? Ha TP vel megadja a nagy betet akkor húzóval is, és PSB marad a turnre, és az ő játéka brutális -EV.
Most leesett neki de ez csak 10-ből 1 szer történik meg a másik 9 alkalommal valszeg ugyanúgy callolja az allint a turnön TP vel és hátul lesz.
Éa mi ez hogy megúszhatttuk volna 600-ból? Nem akarjuk megúszni hanem minél hamarabb be akarjuk pakolni a stacket. Egy ilyen játékostól valszeg olyan mutatásokat/játékot láttunk eddig hogy overpárt kb soha nem fogunk dobni, legalábbis nem ilyen boardon. BBVPIP legalább 50-60%.
Amúgy a legtöbb ellenfél ellen jobb a 3X pre és 60-70% pot cbet. De ha valaki callol minden szarral, akkor simán lehet nagyobbakat hívni monsterrel.
De erről az ellenfélről nem hiszem hogy volt info. Első hand. Kevés az esély hu-ban hogy találkozunk mégegyszer ugyan azzal az ellennel, szal sztem első handben lehetett volna a kezében KJ vagy QT.
ne csináljátok már.
Ha az ellenfél hajlandó K3s-sel 5x emelésért megnézni a flopot, akkor miért ne lenne jó az 5X, és ha TP vel megadja az overbetet a flopon akkor miért lenne hiba? Ha TP vel megadja a nagy betet akkor húzóval is, és PSB marad a turnre, és az ő játéka brutális -EV.
Most leesett neki de ez csak 10-ből 1 szer történik meg a másik 9 alkalommal valszeg ugyanúgy callolja az allint a turnön TP vel és hátul lesz.
Éa mi ez hogy megúszhatttuk volna 600-ból? Nem akarjuk megúszni hanem minél hamarabb be akarjuk pakolni a stacket. Egy ilyen játékostól valszeg olyan mutatásokat/játékot láttunk eddig hogy overpárt kb soha nem fogunk dobni, legalábbis nem ilyen boardon. BBVPIP legalább 50-60%.
Amúgy a legtöbb ellenfél ellen jobb a 3X pre és 60-70% pot cbet. De ha valaki callol minden szarral, akkor simán lehet nagyobbakat hívni monsterrel.
Általánosságban szerintem jobb a kisebb bet mind preflop mind flopon.
A kérdésem az, hogy jó volt ez így, és sima cooler, vagy hogy lehetett volna másképp csinálni?
PokerStars No-Limit Hold'em, 11.5 Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
Hero (SB) (t1500)
BB (t1500)
Hero's M: 50.00
Preflop: Hero is SB with A, A
Hero bets t100, BB calls t80
Flop: (t200) K, 8, J (2 players)
BB checks, Hero bets t320, BB calls t320
Turn: (t840) 3 (2 players)
BB checks, Hero bets t1080 (All-In), BB calls t1080 (All-In)
River: (t3000) 10 (2 players, 2 all-in)
Total pot: t3000
Results:
Hero had A, A (one pair, Aces).
BB had K, 3 (two pair, Kings and threes).
Outcome: BB won t3000
ne haragudj meg, de ez milyen line???