Póker Fórum Archívum > Sit&Go > 11$-os HU AA első parti

raining
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. aug. 13. 14:37

Overbet valóban felesleges volt. Ekkora vakszinten és a játék ezen szakaszában nem biztos , hogy érdemes tönkremenni egy AA-val.

ui.: Miért nyitottál új topikot? Máskor szerintem nyugodtan mehet HU SNG-be.

dfecco23
Válasz Gabson kommentjére
2010. aug. 13. 14:38

hogy te milyen pesszimista vagy...

Ezek után? Én ilyenen nem is csodálkoznék. Minden kedvem elmegy ilyenkor a játéktól, mikor ilyenekkel akadok össze...

jabyga
2010. aug. 13. 14:38

Ebben igazad is van, de oké közepes király: Későbbi 3 utcán nem fogom tudni hol vagyok a partiban, ha alacsony lap jön. Könnyen hozhat az neki 2 párt. És onnantól nem fogom tudni, hogy állok a partiban. Lásd a handet, K3s-el jön, és itt se tudtam pontosan mire tenni.

Így sem tudtad, hogy hol vagy a partiban...

HajduJan
Válasz jabyga kommentjére
2010. aug. 13. 15:07

Talán olyan 600 zsetonból meg lehetett volna úszni. Pre 60-as emelés, majd 3/4 potnyi hívásokkal operálni.
Ha turn-on check-raise allint kapunk, akkor nehéz helyzetbe vagyunk, talán el lehet dobni.
Riveren két párral donkolni fog, csak call.

mrj
Válasz HajduJan kommentjére
2010. aug. 13. 17:40

ne csináljátok már.

Ha az ellenfél hajlandó K3s-sel 5x emelésért megnézni a flopot, akkor miért ne lenne jó az 5X, és ha TP vel megadja az overbetet a flopon akkor miért lenne hiba? Ha TP vel megadja a nagy betet akkor húzóval is, és PSB marad a turnre, és az ő játéka brutális -EV.
Most leesett neki de ez csak 10-ből 1 szer történik meg a másik 9 alkalommal valszeg ugyanúgy callolja az allint a turnön TP vel és hátul lesz.

Éa mi ez hogy megúszhatttuk volna 600-ból? Nem akarjuk megúszni hanem minél hamarabb be akarjuk pakolni a stacket. Egy ilyen játékostól valszeg olyan mutatásokat/játékot láttunk eddig hogy overpárt kb soha nem fogunk dobni, legalábbis nem ilyen boardon. BBVPIP legalább 50-60%.

Amúgy a legtöbb ellenfél ellen jobb a 3X pre és 60-70% pot cbet. De ha valaki callol minden szarral, akkor simán lehet nagyobbakat hívni monsterrel.

jabyga
Válasz mrj kommentjére
2010. aug. 13. 18:00

De erről az ellenfélről nem hiszem hogy volt info. Első hand. Kevés az esély hu-ban hogy találkozunk mégegyszer ugyan azzal az ellennel, szal sztem első handben lehetett volna a kezében KJ vagy QT.

Jonas 77
Válasz mrj kommentjére
2010. aug. 13. 18:03

ne csináljátok már.

Ha az ellenfél hajlandó K3s-sel 5x emelésért megnézni a flopot, akkor miért ne lenne jó az 5X, és ha TP vel megadja az overbetet a flopon akkor miért lenne hiba? Ha TP vel megadja a nagy betet akkor húzóval is, és PSB marad a turnre, és az ő játéka brutális -EV.
Most leesett neki de ez csak 10-ből 1 szer történik meg a másik 9 alkalommal valszeg ugyanúgy callolja az allint a turnön TP vel és hátul lesz.

Éa mi ez hogy megúszhatttuk volna 600-ból? Nem akarjuk megúszni hanem minél hamarabb be akarjuk pakolni a stacket. Egy ilyen játékostól valszeg olyan mutatásokat/játékot láttunk eddig hogy overpárt kb soha nem fogunk dobni, legalábbis nem ilyen boardon. BBVPIP legalább 50-60%.

Amúgy a legtöbb ellenfél ellen jobb a 3X pre és 60-70% pot cbet. De ha valaki callol minden szarral, akkor simán lehet nagyobbakat hívni monsterrel.

Az adott ellenfél ellen igazad van, ám mivel első leosztás ezt nem lehetett előre tudni. Általánosságban szerintem jobb a kisebb bet mind preflop mind flopon. Olyan ellen aki mindent megad mindennel ott annyit kell hívni amennyit nem szégyellsz :D

Márkó
Válasz Jonas 77 kommentjére
2010. aug. 13. 18:13

Általánosságban szerintem jobb a kisebb bet mind preflop mind flopon.

plusz egy :)

JociBalboa
2010. aug. 13. 19:07

A kérdésem az, hogy jó volt ez így, és sima cooler, vagy hogy lehetett volna másképp csinálni?

PokerStars No-Limit Hold'em, 11.5 Tournament, 10/20 Blinds (2 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

Hero (SB) (t1500)
BB (t1500)

Hero's M: 50.00

Preflop: Hero is SB with AImage, AImage
Hero bets t100, BB calls t80

Flop: (t200) KImage, 8Image, JImage (2 players)
BB checks, Hero bets t320, BB calls t320

Turn: (t840) 3Image (2 players)
BB checks, Hero bets t1080 (All-In), BB calls t1080 (All-In)

River: (t3000) 10Image (2 players, 2 all-in)

Total pot: t3000

Results:
Hero had AImage, AImage (one pair, Aces).
BB had KImage, 3Image (two pair, Kings and threes).
Outcome: BB won t3000

ne haragudj meg, de ez milyen line???

matusow88
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. aug. 13. 19:09

ne haragudj meg, de ez milyen line???

röviden, tömören: sz.r :)

Élő ügyfélszolgálat