16$ Stars [turbo 9 player]
Üdv!
Azt szokták mondani, Starson ezen a szinten áll meg a tudomány. A legnagyobb nyerők (9fős turbo) itt állnak meg és nem lépnek feljebb. (sippin_criss, Glitlr, envision9 stbstb.)
1. Miért?
2. Szerintetek mekkora BR szükséges, hogy stabilan megmaradjunk a limiten?
Én egy ideig a 27-eseken játszottam. Ott mindig bent volt 3-4-5 reg. Ha 3-nál több regisztrált már nem regeltem. Ezért néha nem tudtam a megfelelő asztalszámot elindítani vagy sokszor várnom kellett a session elkezdésével.
A 2+2 table select topikjában is írták, hogy míg a 16-on könnyű a ts, addig a 27-en már nehezebb, 60-on szinte lehetetlen hogy ne játssz 4 másik reggel.
Ha 12+ asztalon menne a grind akkor 16-os lehet a jó választás. Ennek ellenére szerintem a legtöbb regnek a 27es az alap tét és amellett megy feljebb, esetleg lejjebb (éppen hol van jó asztal). A fő ok szerintem, hogy a fee 27-en dupla, ezért 2szer akkora a rakeback is, ami nem elhanyagolható. Magasabb VIP szint is itt érhető el (nem hiszem, hogy a Supernova elérhető 27 alatt).
Szerintem 100 beülő a minimum. Attól is függ milyen magas a ROI-d. Ha alacsony (2-3% körüli) akkor nagyobb swingekre kell számítani, elképzelhető hogy nagyobb roll kell. A 27-en a legjobb regek 6-7% körül játszanak.