18 fős sng
Sziasztok!
Egy ideje el kezdtem foglalkozni a 18 fősök világával, viszont nagyon kevés oktatóanyagot találok ebben a témában.
Megköszönném ha valaki ajánlana videót, cikket, egy blogot, akármit amiből fejleszthetném a tudásomat.
Előre is köszönöm, mindenkinek!
Szia!
Sajnos nincs ebből a fajtából sok oktató anyag a neten, sőt...
Azt ajánlom nézegess 9 fős turbó SNG-videókat, hasonlít rá, gyakorolj sokat wizzarddal vagy ICM programokkal, nézegess handeket 2p2-n azért akad..
Köszönöm szépen a válaszod.
Wizzard szinte folyamatosan megy, valóban rengeteget segít a játékom fejlesztésében.
Viszont nem értem, hogy miért ilyen kevés ebben a témában a fellelhető anyagok tárháza. Egyáltalán nem játsszák kevesen ezt a játékvariánst. Magasabb limiteken pedig jobb a reg/fish arány, mint a sima stt-en.
Ha valaki mégis tudna ajánlani valamit azt továbbra is nagyon köszönöm!
Szép napot mindenkinek: Gerappa
Köszönöm szépen a válaszod.
Wizzard szinte folyamatosan megy, valóban rengeteget segít a játékom fejlesztésében.
Viszont nem értem, hogy miért ilyen kevés ebben a témában a fellelhető anyagok tárháza. Egyáltalán nem játsszák kevesen ezt a játékvariánst. Magasabb limiteken pedig jobb a reg/fish arány, mint a sima stt-en.
Ha valaki mégis tudna ajánlani valamit azt továbbra is nagyon köszönöm!
Szép napot mindenkinek: Gerappa
Köszönöm! Megsasolom!:)
Én
UTG+2
1370 zseton
:9s::9h:
1. enemy
CO
790
2. enemy:
Dealer
1670
Vakok 15/30
Raise: 90
Call-Call
pot 315
Flop
:8s::3s::2d:
Raise 210
1. enemy: Fold
2. enemy: Call
pot:735
Turn
:6s:
Szóval van előttem 1070 zseton. Ti mit lépnétek? Ellenfél ismeretlen, de azért fish.
Amúgy szerintem check lett volna a helyes lépés. Az ellenfél passzívabb fish volt, szóval nem blöffölt volna. Emelés mellett az szól, hogy kifizettetek egy A8-at mondjuk, vagy védem a lapomat két magas lap ellen, a check mellett meg az, hogy minden emeléssel elkötelezem magam a pot mellett, sőt már úgy benne vagyok, hogy szinte el is köteleztem, de még talán nem, szóval ha pot felét-harmadát emelem, és visszaemel, akkor adnom kell, ha meg allin megyek, akkor az A8 talán kifizet, de fegyvertelen vagyok minden magasabb pár és flös ellen.
Természetesen emeltem egy suta 1/3-at potot, mondván hogy flopon már elköteleztem magam, és végigcsinálom, elvégre fölépárom van, és bár a szín veszélyes, de most már benne vagyok. Visszaemelt, rátoltam, mutatott egy 83o-t. :D